Lucky Posted September 4, 2021 Report Share Posted September 4, 2021 Ajd' malo da oživimo i avantura deo, meni se ovo dopada. Igram već par dana unazad, ne nešto predugo, i interesantno je. Setting, izvođenje, koncept, dosta originalno,. Ima tu problema nekih, ali generalno veoma zadovoljavajuće. Nisam još stigao do kraja a ni ne gledam po netu da ne spojlujem, vidim po nekim kritikama što nisam uspeo da izbegnem da neki imaju problem sa krajem ... Jel probao još neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2021 Author Report Share Posted September 11, 2021 On 9/4/2021 at 9:53 PM, Lucky said: Ajd' malo da oživimo i avantura deo, meni se ovo dopada. Igram već par dana unazad, ne nešto predugo, i interesantno je. Setting, izvođenje, koncept, dosta originalno,. Ima tu problema nekih, ali generalno veoma zadovoljavajuće. Nisam još stigao do kraja a ni ne gledam po netu da ne spojlujem, vidim po nekim kritikama što nisam uspeo da izbegnem da neki imaju problem sa krajem ... Jel probao još neko? ja odigrao, meni je ok, nemam problem sa završetkom (iju!) ali opet nemam ni šta spec reći i pohvaliti niti će ovo biti igra koja će se prepričavati godinama. sad bih mogao da probam taj Control već jednom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts