jasamnepismen Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 spam Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Slabo igram, kenjaju me samo PSG karte izgleda. Sledeci je Neymar. Edited December 12, 2017 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 23, 2017 Report Share Posted December 23, 2017 Bas slabo igram u poslednje vreme. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 23, 2017 Author Report Share Posted December 23, 2017 fifa lol Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 moram da priznam, mnogo je bolji PES Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 On 1/19/2018 at 5:26 PM, Highl1 said: moram da priznam, mnogo je bolji PES taj faj? fifa 17 je bila toliko smece, da ovu novu nisam hteo ni da probam koliko mi je zgadila simulaciju fudbala... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Ja na poslu igram PES i ima neke uzasne bagove da ludim od nje, dosta reagovanja po sablonu nekom, dok sa drustvom igram fifu i nemam neki utisak da je toliko skriptovana kao PES.Mozda sam subjektivan jer mi je zadnjih godina gotivnija fifa ali u 2018 jako cesto ludim od PES-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Fifa 18 je meni odlicna. Pes nisam igrao odavno, tako da ne znam, ali skroz sam zadovoljan Fifom. Mozda zato sto sam nabudzio opasan tim na FUT :D Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 On 1/24/2018 at 4:44 PM, alfa said: taj faj? fifa 17 je bila toliko smece, da ovu novu nisam hteo ni da probam koliko mi je zgadila simulaciju fudbala... meni je Fifa prespora, i preterano su mi napadači u prednosi u odnosu na odbrambene, ako uglavnom igraš sa slabijim timom protiv jačeg. PES me sada podseća na stare WE, ili FIFA od tamo negde 2012/2013 kad se naglo popravila Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 27, 2018 Author Report Share Posted January 27, 2018 On 1/24/2018 at 11:23 PM, trn said: Ja na poslu igram PES i ima neke uzasne bagove da ludim od nje, dosta reagovanja po sablonu nekom, dok sa drustvom igram fifu i nemam neki utisak da je toliko skriptovana kao PES. Mozda sam subjektivan jer mi je zadnjih godina gotivnija fifa ali u 2018 jako cesto ludim od PES-a. ne znam da li se salis sa ovim da fifa nije skriptovana kao pes. fifa je bukvalno sinonim za skriptovanje. golovi u 45. / 90., situacije kad znas da treba samo da pritisnes kocku a sve ostalo ce se samo desiti. u pesu imas potpunu kontrolu, a bagovi ko bagovi jebiga. svakako ogromna dominacija ove godine, ne secam se tolike razlike medju igrama u poslednjih x godina. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 (edited) Nemam pojma iskreno ne igram je previse, mozda mesecno bude 5 do 10 partija, PES cesce igram i ono sto sam igrao fife nisam imao toliki osecaj ponavljanja situacija. Korneri gde se svaki put istom igracu odbije lopta i na isto mesto, to je ono sto mi prvo pada na pamet da me iritira. Ima nekih deja vu situaciju da svaki put izneverujem, to za korner je ono sto mi prvo pada na pamet. Takodje kod kornera kad lopta od pod pada ma koliko spora bila golman se izbaguje. Zapravo ono sto me najvise nervira kod PESa je sto forma utice PREVISE(da znam, moze i da se stavi da svi budu ista forma) toliko da kad je tipa Kante plav, oduzece svaku loptu, predriblace 5 igraca i dati gol sa 30 metara. Edited January 27, 2018 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 27, 2018 Author Report Share Posted January 27, 2018 to za raspolozenje igraca stoji. pojedini igraci postanu totalni kancer kad su ful raspolozeni. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts