G!!! Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 (edited) KS - https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-kingmaker Owlcat Games - https://owlcatgames.com/ Neki anonimusi koji su radili za Nival interactive i My.com. Iskustvo vuku iz igara kao sto su - Rage of Mages II , Evil Islands (2000), Etherlords (2001), Silent Storm (2003) , HoMM V (2006), Allods Online (2010), Skyforge (2015) A tu je i stari macak - Chris Avellone koji ce biti - Narrative designer E sad ja nisam upoznat sa Pathfinder franshizom, osim sto znam da je zapravo dosta popularna Feature list Edited June 7, 2017 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Pathfinder je neka varijacija D&D, ako se sećam sa Obsidian foruma Nadam se da će biti nešto na foru NWN 1, lepa grafika i dominantno fajt, ne mogu uveče da čitam showelwork loših skribomana plaćenih po dužini generisanog kontenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Zanima me dal će Avellone biti lead dev il samo cameo appearance. Malo sam nepoverljiv s obzirom da svaki Kickstarter kite njegovim imenom. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 ign prilog o igri sa nekoliko snimaka iz alfe http://www.ign.com/articles/2017/06/09/pathfinder-kingmaker-could-scratch-your-dd-rpg-itch do sada su skupili 469k od trazenih 500k i imaju jos 22 dana do kraja video o pravljenju i kastomizaciji karaktera u igri deluje impresivno po detaljima koji ce biti vidljivi na likovima prilikom svake promene njihove opreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Pročitao sam negde da je Avellone minimalno uključen, u potpunosti izgubio interes. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2017 Author Report Share Posted June 20, 2017 pa eto koliko sam malo ispratio njihovu kampanju i ne spominju ga nesto preterano, valjda radi nesto vise na Divinity Original Sin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2023 Report Share Posted April 17, 2023 Uzeo za 1,89 evrona na Kinguinu pa sad razmišljam da l da igram Je l nema mnogo smaranja rulesetom ako spustim težinu na najlakše, i kakav je storytelling generalno? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 19, 2023 Author Report Share Posted April 19, 2023 ja nemam pojma, poceo sam da igram tamo negde na pocetku, kada je bilo sve prepuno bagova od kojih nisi mogao pola kvestova da zavrsis, te mi se to smucilo, i onda sam zaboravio na igru dok su je ispeglali ali da su je hvalili na sve strane jesu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts