Game Switch Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 King of the kill je masivna multiplayer igra, na foru filmova hunger games. 170 Igraca se istovremeno spusta na ogromnu mapu i osnovni cilj igre je ubiti i preziveti.Igra je vrlo popularna na Twitch-u, trenutno je Early Access i kosta oko 18e. Ukoliko neko od vas igra ovu igru, mozete da nam se pridruzite na nasem Discord serveru - Kotk Zajednica, svi su dobrodosli. https://discord.gg/bcX67 Evo Gejmpleja da vidite kako igra izgleda: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 još jedna? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ma H1Z1 splitovala igru na survival i koth na kontu ArmA 3, i sada moras dva puta da instaliras igru ako zelis da igras jedno i i drugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Meni ova Escape from Tarkov izgleda dojajno. Al skupo. Mislim dao sam pare za Dayz alfu jebenu - koja izgleda nikad neće da izađe iz alfe. Pa da se ne zajebem dva puta. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 On 3/4/2017 at 2:09 PM, Santa said: Meni ova Escape from Tarkov izgleda dojajno. Al skupo. Mislim dao sam pare za Dayz alfu jebenu - koja izgleda nikad neće da izađe iz alfe. Pa da se ne zajebem dva puta. DayZ koji je jos u alphi i sa svim ovim bugovima koji ima je ispred svih ovih igara koje su radjene na tu foru Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts