juicer. Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 (edited) E ovako posle xy sati pokusavanja da resim problem, rur mi ostaje kao zadnja nada, Imam dva monitora, i sta god radio mogu da dodjem samo do dva settinga, 1) extended display , gde su dva displeja kao jedan workspace. 2) cloned display , gde su oba jeli klonirana Potrebno mi je da imam desktop na jednom i kada otvorim Premiere recimo on bude samo na jednom, a da drugi sluzi za drag and drop drugih appova, VLC player, browser sta vec. Ko mi pomogne poljubim ga u jaje po izboru, stvarno sam ocajan, jednom sam uspeo da dodjem do toga ne znam ni sam kako, i sad sta god radio ne mogu. Mislim da ima neke veze sa rezolucijama, ali ne mogu da izvalim korelaciju. Edited February 4, 2017 by juicer. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Trebalo bi da radi to što hoćeš nezavisno od rezolucije, bar kod mene radi Koji Windows i koja grafička? Je l si probao sve opcije kad pritisneš Windows + P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 win 7 radeon r7 Probao sa win + p i dve opcije ne moze da izbaci, a na dve dobijam ovo sto sam gore naveo. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Postoji problem na odredjenim graf.karticama..... ako ti je jedan monitor na diplay portu a drugi na hdmi onda hoce tako da zeza. probaj oba na DP ili oba na HDMI, ako imas uopste toliko portova jbg... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 4, 2017 Author Report Share Posted February 4, 2017 Jedan je na DVI drugi na HDMI :/ Ne znam, povraca mi se sad cu da reinstaliram ceo win ;/ Najvise me nervira sto sam uspeo u jednom momentu da ga nateram da radi kako treba neka kombinacija rezolucija i settinga i sad vise ne mogu da skontam. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Spusti oba na istu rezoluciju (makar 1024x768 radi testa) i probaj win+P opet. Mada kaže, znam da to može na Radeonu R7 i Win7, ja vid'o. Možda je do verzije drajvera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 (edited) nvm radeon :\ Edited February 4, 2017 by BakiZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 5, 2017 Author Report Share Posted February 5, 2017 Upravo sam uspeo da namestim, izgleda je problem bio posto sam koristio 2 monitora i TV, i sad iako diskonektovan komp je mislio da je drugi monitor zapravo TV. I sad sam uradio duplicate desktop saTV koji nije konektovan i monitor br 2 spojio ih u jedan i dobio ono sto mi treba, o rakijo prepecenico, hvala vam u svakom slucaju. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts