Dule_smor Posted February 12, 2016 Author Report Share Posted February 12, 2016 i nisu im neki bonusi za vikendhttp://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/happy-valentanks-weekend-2016/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Dobro, nisu ni tako losi - x3 je za prvu pobedu dana, to je sasvim ok bonus. Plus ove premium engleze mozes da kupis prakticno za dz, a i Lowe i IS-6 su na ok popustu. To je dosta bolje nego bilo sta u prethodnih mesec dana :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 ima li nesto korisno za 3500 golda? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Moze li vasa preporuka... Ne znam koje vozilo da uzmem od ova tri: Dicker Max, SU 100Y ili Type 64? Koje je po vama najbolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 ima li nesto korisno za 3500 golda? :DTe akcije su obicno za kes, ali recimo nije lose jer za 10 evra koliko inace kosta mesec dana premiuma dobijes i toliko premiuma i Matildu BP koja je vrlo solidan tier V tenk. Za gold cekaj da bude neki globalni popust, 100% ce biti za 9. maj, ali ne znam da li ce biti nesto pre toga. Tipa ima i do 30%-50% popusta na premium tenkove je bilo oko nove godine, ove malo manjeg tiera, ja sam uzeo Churchilla III da se malo zezam. Doduse za Tier 8 obicno bude samo 15%, ali i to znaci. Moze li vasa preporuka... Ne znam koje vozilo da uzmem od ova tri: Dicker Max, SU 100Y ili Type 64? Koje je po vama najbolje :)Uf, meni licno je najbolji Su-100Y. Dicker Maxa imam i ok je, nije los, ali je recimo taj stil igre i taj tier Nashorn pet puta bolji, koji naravno nije premium ali sam igrao i jednog i drugog. Su-100Y kad ozezi i osmice se tresu :) Doduse zato je veliki kao kuca pa te svi vide i artiljerija obozava. Type-64 nisam probavao, ali znam da ga Dule ima pa moze da prokomentarise. Inace dosta predstavljanja tih premium tenkova imas na nasem Youtube kanalu, zapravo fali upravo samo Type-64 od ovoga sto si pitao :) A lol, bas Su-100Y nisam uploadovao a znam da smo radili, sad cu pa cu ubaciti klip :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Hvala, dobar kanal. Ima zanimljivih klipova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Hvala trudimo se :)Evo ga i zaboravljeni SU-100Y Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2016 Author Report Share Posted February 12, 2016 Za Dicker Maxa se slazem sa Zwerkom, nista specijalno, SU nemam, ali cini mi se da izuva. A type 64 je bas pravi skaut, super brz, dobar camo, top cak nije los pen, veliki rof, mali dmg ofc i tako, ja ga gotivim:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2016 Author Report Share Posted February 13, 2016 Btw, jel igrao neko one Rampage misije za T22 medium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Zzz ljudi, jel moze mozda da se koristi sada test server, hocu da probam par tenkova pa da ih malo vidim u praksi i onda da se odlucim koji cu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Kupljeno:'Type 4 Heavy' uspešno kupljen. Potrošeno kredita: 3.700.000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Zzz ljudi, jel moze mozda da se koristi sada test server, hocu da probam par tenkova pa da ih malo vidim u praksi i onda da se odlucim koji cu? :DTrenutno nije aktivan, ali bi trebalo da bude uskoro zbog 9.14 patcha. Samo imaj u vidu da je on malo problematican za tenkove koji se oslanjaju na oklop, ne mozes da steknes bas pravi utisak jer svi pucaju gold. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Dobro to da, najvise me zanima preciznost topa, kretanje i tako to, okretanje kupole takodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Pozdrav ljudi, imam mali problem. Veceras smo u mom timu igrali oko 20-ak borbi i sve borbe smo branili bazu. Sada, video sam tamo kada udjes u pomoc da pise da moze da se izabere. Pa ako neko zna kako da stavim na napadanje baze jako bi mi pomogao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 pa imas tamo u settingsima da se podesi da li su samo standardne bitke ili i assault, encounter itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 1000 golda 3 krs premije, ali nema veza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 matilda, b. matilda i val. 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 ah to...inace pocela misija za fv4202...ne rece mi niko jel igrate ove rampage misije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Meni se taj rampage uopste ne svidja pa nisam ni pokusavao, prosto mi je sam mod smor. Krenuo da igram FV4202 misiju, i naravno kao sto sam i ocekivao dok sam ovih dana svaku 2-3 partiju imao po 750 baznog XP sa AX sad mi je trebalo 14 :) Plus sto je smesno kad vidis po vise od pola tima da je AX u Tier X borbama. Mada sam u medjuvremenu peglao i T110E5 i AMX 50B, tako da sam vec napravio 45K dmg, treba mi deset dana ovako dakle. Ovaj T110E5 je zlo od kad su ga bufovali, bio mi ranije manji average dmg, ali sad kapiram da to nije nikakav parametar posto je sad duplo jaci :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Zzz ljudi, jel moze mozda da se koristi sada test server, hocu da probam par tenkova pa da ih malo vidim u praksi i onda da se odlucim koji cu? :DEvo upravo su pustili test server pa mozes da probas sta te interesuje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela [SWOS] Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Meni se taj rampage uopste ne svidja pa nisam ni pokusavao, prosto mi je sam mod smor. Krenuo da igram FV4202 misiju, i naravno kao sto sam i ocekivao dok sam ovih dana svaku 2-3 partiju imao po 750 baznog XP sa AX sad mi je trebalo 14 :) Plus sto je smesno kad vidis po vise od pola tima da je AX u Tier X borbama. Mada sam u medjuvremenu peglao i T110E5 i AMX 50B, tako da sam vec napravio 45K dmg, treba mi deset dana ovako dakle. Ovaj T110E5 je zlo od kad su ga bufovali, bio mi ranije manji average dmg, ali sad kapiram da to nije nikakav parametar posto je sad duplo jaci :)Ne znam samo koji me djavo tera da igram ovu misiju. Po k`stikama, FV je govno od tenka. Trosis vreme i srebro za misiju, a nagrada ni za onu stvar. Ali ajde....nije prvi put... Quote “Faith moves mountains, but only knowledge moves them to the right place” [Joseph Goebbels] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela [SWOS] Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Inace, snimite ovo: Sto je dzabe i deda mrazu je drago..... Quote “Faith moves mountains, but only knowledge moves them to the right place” [Joseph Goebbels] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridza3 Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Gde to imam da namestim, u kojim podesavanjima? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Danas od 10 partija 10 pobeda, retko uspesan dan u WoTu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts