Zwerko Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Sledeca kampanja ti se aktivira kad dobijes vozilo. Za vozilo ti treba 20 tokena, koliko tokena dobijes za odredjenu klasu se racuna samo na osnovu rezultata poslednje misije, 4 bez honors, 5 sa. Ali i ako ne dobijes odmah svih pet uvek stoji otvoreno ono "improve result" pa mozes da odradis ponovo. 20 tokena znaci da mozes da odigras sa pet klasa po 4 ili sa 4 klase sa po 5, tj da iskuliras jednu klasu ali onda moras sve poslednje misije da zavrsis s pocastima, ja tako nisam igrao artiljeriju nego sam odradio ove druge sve. To za sisterhood of steel i BIA sam i ja kukao ovde jer sam se isto zajebao, nisi pratio :) Ne mozes da menjas naciju, samo specijalizaciju ali je i za to dobar neki penal, sustina je da sve te zenske stavljas na jedno vozilo pa onda ima smisla. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Pa to, sad imam 4 zenzke, stavicu ih na neko vozilo sa 4 crew membersa, videcu vec...a i dalje mi nije jasno ovo za tokene, dobijas token kad zavrsis misiju sa pocastima znaci? Pa ja imam vise od 20 sa pocastima sigurno, a pise mi da imam samo 4 tokena? Evo sta pise ovde, znaci ispada da je token samo ako ispunis poslednju misiju u svakoj klasi sa honors...znaci ima ih samo 5 u misijama za stuga, otkud sad 20? Edited January 10, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Vec sam ti napisao da se peti token dobija samo ako zavrsis poslednji misiju s pocastima, sve ostale su u tom smislu nebitne (za njih dobijas ono sto pise u konkretnoj s pocastima). Imas pet klasa tenkova - laki, srednji, teski, lovci i artiljerija, dakle ukupno teoretski mogucih 25 tokena ako sve poslednje misije zavrsis s pocastima. Dakle ako jednu klasu ne igras a ostale zavrsis s pocastima dobijas vozilo. Isto tako ako zavrsis sve klase je nebitno da li si zavrsio s pocastima ili ne. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Ja sam debil izgleda ili je taj sistem nogo retardiran. Znaci pet poslednjih sa pocastima po 5 tokena=25. Znaci nisam nijednu poslednju misiju zavrsio sa pocastima kad imam samo 4, nije mi jasno zasta sam njih dobio? I retardirano je kad se vec neko iscima da zavrsi 60 misija da ne dobije vozilo, vec zavisi samo od ove poslednje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Dule brate, zavrsio si samo jednu poslednju misiju, ako dobro vidim sa ovog screenshota LT-15 i to bez pocasti, zato imas 4 tokena. Kad zavrsis i MT-15, HT-15, TD-15 i artiljeriju onda dobijas dalje tokene. Takav je sistem, da li je dobar ili los ne ulazim, ali nije da je bas nov :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Nije bre, zavrsio sam sve poslednje misije, ali bez pocasti, samo nisam claimovao reward na svima osim na toj jednoj, mozda je to fora? A nisam uzeo nagradu tj zenske clanove posade jer jos razmisljam na koji tenk da ih stavim:)lol, dal je moguce da sam toliki nub:)...ae uzecu sad ova prostala 4 zenska clana posade za cesku granu mozda, oni imaju po 4 clana u svakom tenku cini mi se, sad cu da proverimedit1, nijem imao 5 za tier 7 i 8...nista, onda mi ostaje samo da ih stavim za t54e1 da budu, a ove sa t49 da vratim na bulldoga kad istrazim:)edit2, a mozda krenem i pattona da grindam, posto mi je 5 zenski clan vec u americkoj grani:)...prolupao sam definitivno:) Edited January 10, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Pa onda samo nisi klejmovao reward, idi tamo, klikni, dobijes sve, ovde pise da imas samo 4 tokena a ako si zavrsio sve trebalo bi da imas bar 20, bez obzira na pocasti. Ili daj ovaj screenshot Za T28 Concept imam 10/20 tokena, odradio sam HT i TD, ali nisam MT i LT. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 Ma sta je bre ovo koji djavo, zasto nema svih tenkova u listi kad se bira za koga je zenska posada specijalizovana. Evo nema ni t54e1, ni t57, ni obj 140, pola tenkova nema, koji moj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 mogli bi na strimu pokazati kako to ide :) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Author Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Zaista mi nije jasno zasto nema svih tenkova u listi. Sad su me sjebali, mogu da skrpim zensku posadu jedino za americku medium liniju do pattona mozda, ako pretreniram ovu jednu koju sam vec uzeo. Ostalih tenkova sa 4 clana posade nema u listi.sad mi rece stroki da zensku posadu mozes da uzmes samo za tenkove koje vec imas istrazene, lol koji debilizam Edited January 10, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) Da, to je i meni palo na pamet, da moras da ih vec imas, ili makar istrazene. Edit: ali sta stavi je na bilo koji americki medium pa posle prebaci?Inace igrali smo na strimu danas malo ove Skode nove - devetka i desetka su zlo samo tako. Plus sto ih izgleda igraju potpuni ludaci, dakle partija sa devetkom sa 4.300 dmg, 1150 base XP je mastery badge 3rd class? :) LOL :) Edited January 11, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Danas sa centurion AX napravim 5k dmg i second class samo. Šta treba za master da uradim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) Dobro, on kao gleda XP a tu nije skroz presudan dmg, jer mozes da imas dmg na tudji spot, neko ga drugi trackovao pa delite XP i sl i sl. Ja sam sa AX imao partiju sa 4.200 dmg i 1st class, master jos nisam uspeo da uradim. Ono sto je smesno jeste sto sam u toj partiji imao 1.025 base XP i 1st class, a u ovoj s Skodom je bilo 1.150 base XP i 3rd class, sta rade ludaci :) Mislim kapiram da ko je vec stigao do tier 9 tenka zaista zna da igra pa je prosek super, ali opet :)Edit: a isto sam sa AX imao partiju sa 4.400 dmg ali samo 2nd class, ali je zato bilo 970 base XP, tako da je to ta slicna prica kao tvoja. Edit2: evo sad gledam sa T-54 koji je bas popularan tenk, na kome doduse i dalje imam stock cevku sam imao 1.100 base XP i 2nd class, a isti je tier kao i Skoda :) Edited January 11, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 jel to pukli svi serveri ili sta se desava, nece da mi se zakaci nigde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 (edited) Sljaka danas sve normalno osim sto mi nije racunao pobedu od juce iako je zavrsen gejm bio kad su pukli severi, nek se noseBtw, nisam znao da je Lemi gotivio WW2 tenkove:)https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/12493748_1672156643066367_2484652923428618445_o.jpg Edited January 12, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 Mislim da sam pitao vec jednom. Jel uzimate commanderu na arty 6th sense? Ne znam koliko je korisno jer u 90% slucajeva kad je arty spotovan odmah je mrtav:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 па и није баш. ја узимам прво шесто чуло и камо, па други биа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 pa znaci ipak uzimas 6th sense na artiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Ja sam prvi skill isao BiA, jer sam gledao da maksimalno smanjim aim i reload na FV3805 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 14, 2016 Author Report Share Posted January 14, 2016 (edited) pa i ja sam prvi skill bia zbog reloada, sad ne znam ni dal da uzimam 6th sensebtw, jel koristan na artiju designated target za gunnera, da vidi 2 sekunde duze neprijatelja Edited January 14, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Veoma koristan! Stavljaj to kao drugi skill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 ja imam six sense na artydumrem cim se upali lampati uzmi ako oces da ti javi da si mrtav :) 2 Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 ma nije, mene je spasao par puta. Odspotuje te skout i kad pukneš, i taman čim se upali lampica ti mrdneš. Realno taman će te 3 sekunde da ari cilja i da pukne, dok dođe do tebe ti se već mrdnuo par metara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 15, 2016 Report Share Posted January 15, 2016 Do kad su ovi popusti na potrosni materijal? Imam pola miliona u potrosnom materijalu a nikako da prodje ovaj popust :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 15, 2016 Author Report Share Posted January 15, 2016 do 24. januara valjda...oket, fala na savetima drugari:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts