Zwerko Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Bice ti zao cim te prvi put oneshotuje artiljerija :) Meni se isto desi da prvih par partija s nekim tenkom bude mega i onda posle krenem tako uzasno da gubim da me smori, ali nadajmo se da ti se to bas nece desiti. A ovo za GLD mislim da je bas fora u prvom pogotku, jer ako mozes brzo da nanisanis u njegove gusenice i da ga trackujes prvom granatom posle je skoro pa pecen :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 21, 2015 Author Report Share Posted December 21, 2015 Pa dobro to jeste za gld, razmisljao sam mozda cak da stavim spall liner, al posto je otvoren kapiram da to nema mnogo efekta:). A i ovo za prvih nekoliko partija sam i ja primetio, uvek krenes da deres pa posle fejlujes, ko da WG to namerno radi da te navuce na novi tenk:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 dule je u pravu Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 22, 2015 Report Share Posted December 22, 2015 Ови британски тенкови озбиљно кидају. Ово је још увек први топ без куполе, само гусенице и рамер. Чак ни посада није на 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 23, 2015 Author Report Share Posted December 23, 2015 jebany arty :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2015 Author Report Share Posted December 24, 2015 (edited) btw, sto ne moze da se otvori poslednja ponuda na advent kalendaru za danas, tj 24? makar meni nece, na 23. poslednje mogu da kliknempitam zbog ovog secret coda, koji ne mogu da vidim zbog ovoga Edited December 24, 2015 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 (edited) Ovo je kodAXTHGH12BN15MASADobijes 24 cokolade, jeeej :) Edited December 24, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 (edited) Боље да су дали дан два премиум акаунт као прошле године што је било 2,3 кода Баш су нас осакатили ове године и са мисијама и гратисима смрадови. Edited December 24, 2015 by strokan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Dobijas dan premiuma uz Toldija, samo treba da se ulogujes i pobedis jednu partiju. Naravno slazem se da je ovaj kod poprilicno beskoristan :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 pretrgli se Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 24, 2015 Author Report Share Posted December 24, 2015 I nista od type 59 naravno...lol, nisam ni video za dan premiuma uz toldija, propade mi pola dana:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Dule, kad ces ti ovako sa IS-6? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 5 kad ubijem pevam Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 29, 2015 Author Report Share Posted December 29, 2015 Jebote, koliko srece treba da imas i sa kakvim nubovima da igras za ovakav gejm:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Zapravo moras da imas preterano srece da i tvoji i njihovi budu potpuni retardi :) on bre do pola partije ne primi hitac a pritom njegovi ne uspeju da ubiju bas nikoga. Realno ima odlican situational awareness ali ga je usralo najstrasnije :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2016 Author Report Share Posted January 1, 2016 I kako ide tenkisti u novoj godini:). Meni je uzasno pocela, prvih 5 gejmova sve porazi sa mojim wn8 2-3k. Nego ovaj is3a nije klasican autoloader sa klipom kao t57 recimo, vec ima samo bolji reload time? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Meni to deluje kako ti upadne niz - ne vredi se nervirati, trudis se da odigras sto bolje i to je to, bez obzira da li je pobeda ili poraz. Is-3A nema veze s autoloaderima kakvi su inace u igri, tj on to nije, puca kao standardni tenk. Jedina je razlika sto nema loadera u posadi, tako je malo nezgodno za treniranje posade. S druge strane je skoro isti kao IS-3 sa topom koji puca brze ali je malo neprecizniji, i tenk je malo sporiji. Dakle sustinski IS-3 premium, to mi deluje do jaja. Sa T34 imam vec preko 1.000 partija, onaj WZ-111 je krs za grindanje para jer ima slab pen, a i SP boluje od slicnog problema, samo je pitanje da li cu da podlegnem uticaju za IS-3A... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2016 Author Report Share Posted January 1, 2016 Taj rad:). Btw, uzeh O-Ho, sto je do jaja kad imas troll gun koji reloaduje 14 sec:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2016 Author Report Share Posted January 3, 2016 posle pocetnog fejla krenulo me dobro, juce winrate 65% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Uzeo konacno Centuriona AX - u odnosu na 7/1 je veca najveca brzina, negde preko 50km/h, sto je skroz kul, ali ne ubrzava nista posebno, cak mozda i malo slabije od 7/1 s poslednjim motorom (doduse posada jos nije u fullu posto sam je pretrenirao). Puca dosta brze, cenim reload oko 7.5s s full posadom sto je ekstra, plus kao premium municiju ima HEAT koji probija 330mm. Odigrao sam tipa 5 partija dok nisam jednu pobedio pa mi nije bas najbolji utisak, ali za sada deluje vrlo zabavno, mozda cak i bolje od STB-1 jer se vise moze osloniti na kupolu i hull down polozaj. Druge tier 10 mediume nemam da bih uporedio :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 meni je stari FV bio bolji, bio je nizi i manji i nekako karakteristicniji, AX dodje samo kao treci centurion u nizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Znaci ladno jos nisam ispunio onu misiju za 4k spotting dmg. I evo sad igram skaute 2 dana i jednom mji je dao prohorovku ili tako neku dobru mapu za potovanje. A najvise sam imao 11k spot dmga jos pre dok nisu bile te misije, jebem ti srecu.edit, u prilog pisljivoj karmi, evo falilo mi 53 dmg:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 za vikend exp x2 za svaku pobedu Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Uf, mene krenulo danas, od 25 partija 70% pobede :) Sad mi je jedini problem sto sam istrazio i WT PzIV i T-54 pa sam malo kao Spajdermen kad se popne na Beogradjanku - a sta sad? :) Naravno problem je sto nemam kredita, tj imam mozda za jedno, a stoji mi i JPZ E100 na soping listi (i Ferdinand, ali aj sad). I cini mi se da sam bio u pravu vezano za ove ovako specijal vikende - ima gomila idiota, bolje je igrati tenkove koji su mobilniji i koji mogu na vise strana da uticu na partiju, umesto nekih dobro oklopljenih a sporih, pogotovu sto dosta njih i gold puca. Sa T-44 sam imao fazon 8 od 11 pobeda a bar 3-4 partije sam sto bi se reklo nosio, naravno kada sam bio top tier, doduse jedna je bila tier 9. I kod njega mi mnogo manje smeta losa penetracija nego kod Super Pershinga ili WZ-111. Mada ovom WZ stvarno ide na ruku sto ima pref MM, igrao sam ga dosta poslednjih dana da grindam pare i ono prosecan dmg mi je kao na T34, a pritom mislim da su ovome jeftinije granate pa zaradi na kraju vise. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 Zavrsih konacno ovu glupu misiju. A cek, sledeca kampanja/misija se ne aktivira sve dok ne claimujes sve zenske clanove posade. I tad i dobijes vozilo verovatno? Meni je bezveze sto sam uzeo jednog zenskog clana posade jer nisam znao da onaj sisterhood of steel ne radi sa bia. Jel mogu sad nekako nju da pretreniram na vozilo druge nacije ili moze samo u okviru nacije za koju je uzeta?Cekaj sad, koji kurac...zavrsio sam sve misije za stuga recimo, vise od pola sam with honors. Ali mi stoji da sam samo 4 commendations dobio, a za vozilo treba 20, wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts