Dule_smor Posted December 8, 2015 Author Report Share Posted December 8, 2015 ja ga nisam igrao, ali mi isto deluje ok iz partija i price...btw, dajte neke savete za igranje IS3...od teskih tenkova sam uglavnom igrao one sa dobrom depresijom topa hull down fazon kao T29/34, tako da sad kad se nadjem na brdu sa IS# nemam pojma sta da radim jer je gun depression nikakav:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirotinjski_instinkt Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Da, tako nešto sam i mislio. Da ga uzmem pred Božić. Imao sam nameru da ga testiram pre nego što ga uzemem, ali kao što svi znate, na testu upada non stop u desetke (budem jedini sa osmicom) jer ih logično svi voze, i tovare zlato kao nenormalni. Tako da mi je trebao info iz prve ruke. Ništa, čeka se Božić, pa da se pazari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 ja ga nisam igrao, ali mi isto deluje ok iz partija i price...btw, dajte neke savete za igranje IS3...od teskih tenkova sam uglavnom igrao one sa dobrom depresijom topa hull down fazon kao T29/34, tako da sad kad se nadjem na brdu sa IS# nemam pojma sta da radim jer je gun depression nikakav:)Prvo pitanje je sta ces ti sa IS-3 na brdu? :) Ne mozes da spustis top i to uslovljava dosta drugaciji stil igranja od amerikanaca. S druge strane trup ti je mnogo jaci nego kod amera i to moras obilato da koristis. Jedini weak spot je lower plate, a i on se relativno lako sakrije ili iskosi ili nesto, sve ostalo odbija kao ludo. Takodje side scraping radi super na njemu jer je dobar oklop i sa strane. Plus si brz opet za razliku od amera i imas sasvim solidan pen (kad uzmes poslednji top). Dakle juris doline, ulice i slicno. Kupola je dosta jaka ali ti to negira nemogucnost da spustis top, sto znaci da eventualno mozes da se sakrijes iza nekog kamena, tipa ulica na Himelsdorfu, linija 7 je idealan primer za tako nesto. IS-3 je tenk koji nema smisla prilikom stekanja kao sto se to radi sa T29/34 kad ti viri samo kupola, vec ide u prvi red, dinguje i zlostavlja protivnike. Naravno ako igras veci tier onda povucenije ali opet odmah iza najoklopljenijih tenkova, nikako snajpovanje ili izvirivanje preko brda. Da, tako nešto sam i mislio. Da ga uzmem pred Božić. Imao sam nameru da ga testiram pre nego što ga uzemem, ali kao što svi znate, na testu upada non stop u desetke (budem jedini sa osmicom) jer ih logično svi voze, i tovare zlato kao nenormalni. Tako da mi je trebao info iz prve ruke. Ništa, čeka se Božić, pa da se pazari :)Upada sa desetkama kao i bilo koji tier 8 medium, ali naravno na test serveru ima brdo desetki sa goldom :) Ne znam da li si pogledao, radili smo mi video s njim (ja sam ovaj levo, sto ne igra :) i bas eto partija gde je top tier, cak nije ni neka specijalna partija ali eto moze da se pogleda. https://youtu.be/tWyaLI8RYEU Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirotinjski_instinkt Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 Aaa, vidim poznat mi lik sa avatara :D :D Sad cu odlgledati. Inače, pratim vaše strimove na twitch-u i lepo je videti "domaću proizvodnju" pored toliko stranih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 kakav lag strasan lag ili je do mene ? Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Meni radi sve ok, doduse juce mi se desavalo da zabode na po 5-6 sekundi, ali sam mislio da je do mog neta. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2015 Author Report Share Posted December 9, 2015 Maus party :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 9, 2015 Report Share Posted December 9, 2015 Zwerkov novi omiljeni tenk, KV-2? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 Da, sinoc me u dve od prve tri partije oneshotovao KV-2, prvo u E-25, posle u Hellcatu, ne volem ga nikako :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 10, 2015 Report Share Posted December 10, 2015 hahaha ja sinoć sa kv2 oneshot kv-1s, t-34-85 i još par tenkića :D jes da ciljaš pola sata al kad udari udario je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2015 Author Report Share Posted December 13, 2015 Zakljucio sam da mi najveci problem u igri nije ni gold, ni krediti, vec posada. Sto vise tenkova otkljucavam i kupujem nedostaje mi trenirana posada, jednostavno nema dovoljno premium tenkova da se istrenira sve sto coveku treba. Evo sad na primer imam posadu za heavy nemce koju treba da prebacim sa tigra p na vk4502a, koja ima samo prvi skill na 70%, tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 A zašto mislis da ti posade prave bas toliko razliku? Mislim svakako je bolje da budu full, ali vec kad su na 100% je meni ok za igranje. Tipa na Centurionu sam krenuo sa skroz novom posadom, isto i sa T-44, sad su mi ok, ovu sam prebacio na Centuriona 7/1 i i dalje nemaju pun prvi skill, a potpuno sam oduševljen kako igram s tim tenkom :) Naravno bilo bi bolje da imam i sixth sense i repair i BIA, ali ni ovako mi to ne deluje kao neki bitan nedostatak... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 13, 2015 Author Report Share Posted December 13, 2015 Pa ne bih se bas slozio, nije uvek bitno, al nekad ume da napravi bas razliku. Naravno da mozes da imas mastery game i sa stock posadom, ali na velikom broju partija ce se videti razlika ako je skilled posada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Sta znam, kazem meni je sve preko 100% sasvim ok za igru, naravno moze da pomogne neki skill ali mi me ne smara. A mastery je pipava stvar, zavisi od partije, nemam ga na Borsigu koji od starta ima odlicnu posadu jer imam premium TD, ali zato imam po nekoliko na T-44 i Centurionu s kojima sam krenuo posade od nule, tako da :)Inace koliko smaraju s ovim misijama gde za vikend kao daju nesto a u stvari treba da se pomucis za glupost. Dakle ja sam bio skapirao sad za vikend da treba 20 pobeda (15+5) i da dobijes slot u garazi, to mi delovalo ok. Ali onda skontam da je ovih drugih 5, za koje se i dobija slot, zapravo da budes medju prvih 5 po iskustvu u timu, da pobedis i da prezivis, sto se meni ne desava tako cesto, prezivim u 20% partija. I kao kako to da odradim sto bezbolnije - pa lako, uzeti OP tenkove koji mogu da se nose sa dva tiera vecim i da budu medju prvih pet u nekoj partiji. Zakljucak: odigrano 8 partija sa T-29 i IS-3, zavrsena misija :)Samo cekam da mi dopadne saka da probam ovaj IS-3A koji ce da bude premium - sporiji je i neprecizniji, ali brze puca, ohohohoh! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 14, 2015 Author Report Share Posted December 14, 2015 Lol, kad je bila ta misija za slot u garazi, ne videh, a pikao sam ceo vikend?Btw, zamalo da uzmem danas ovih godinu dana premiuma na popustu, al mozda bolje sto nisam uzeo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Pa traje jos do sutra ujutru. Moras prvo da zavrsis onu za 15 pobeda u kojima si medju prvih 10. Onda dobijas ovu za jos 5 pobeda, ali je zajebancija jer moras da budes medju prvih 5 i da prezivis. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 tesko za mene ako prezivim nisam u prvih 5 i obrnuto :) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Ladno bio AMX CDC na popustu pre neki dan, za 29e! Bas bi mi dobro dosao jos jedan premium, posto me jgdtiger 8.8cm smara opasno, dodje mi da ga prodam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 (edited) Cek bre, pa AMX CDC je standardno 29 evra? :) Jedino sto si dobijao i 500 golda i opremu, ali jbg sad. Ili imas i onu specijalnu ponudu s 30 dana premiuma i 750 golda za 36, sto opet nije lose. Mada objektivno sacekaj, sigurno ce oko katolickog Bozica biti bar 10-15% popusta na premium tenkove pa mozes da ga uzmes za 25 ili tako nekako. Edited December 14, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 7.440 dmg blocked :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 з чиме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Sa AT 15A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 па да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 A inace je toliko CDC, nisam znao... Jgdtiger 8.8cm sam platio oko 5k koliko se secam, pa sam mislio da je i ovaj toliko kao tier 8. Nema veze, otkljucan je AX, samo da skupim silvere da ga pazarim pa se nadam da ce biti neka izvodljiva misija za FV4202 (P) u januaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 ја исто јурим, на пола пута сам до центуриона 7/1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts