Dule_smor Posted December 25, 2017 Author Report Share Posted December 25, 2017 Pitanje jedno, dok je ovaj popust od 15% na tier 8-10 da li racuna kumulativno i popust sa jelke ako uzmes recimo, ili racuna samo veci od ta dva popusta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Taj popust ti traje do 1. januara. Nikada ne idu kumulativno popusti, dakle ako iskoristiš ovaj iz holiday ops onda ne dobijaš dodatnih 15%, a ako pokušavaš da kupiš tenk samo na osnovu ovih 15% onda nemaš ni gde da "dodaš" holiday ops popust. Inače taj holiday ops je sada mnogo jednostavniji nego prošle godine, Tier X atmosferu sam napakovao bez problema s onim uklapanjem preko onog uređaja, a neke zemlje mi već sad imaju 36% boost, a nisam toliko ni igrao :) Sad polako popunjavam one kolekcije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Evo ti Dule sad naredna 3 dana x5 za prvu pobedu dana plus ako samo jednu bitku odigraš dobiješ dan premiuma i po pet komada premium consumables za svaku naciju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 26, 2017 Author Report Share Posted December 26, 2017 (edited) Opa, fala, zivi bili WG:) btw, do kad mora da se izabere za koje tenkove cemo koristiti ove popuste sto smo dobili sa jelkom? Edited December 26, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Skojim ste hevi tenkovima radili onu misiju za t55 kampanju kad treba da se blokira dal 2 ili 4x svog hp,jel moguce to izvesti sa OI-em ?? posto ja imam sve papirnate hevije :))) jedino on ima kao armor?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 23 hours ago, Dule_smor said: btw, do kad mora da se izabere za koje tenkove cemo koristiti ove popuste sto smo dobili sa jelkom? This Dule. On 12/18/2017 at 4:18 PM, Zwerko said: Piše tamo nešto da do marta moraš da se odlučiš za koji ćeš ga tenk iskoristiti, a možeš da ga iskoristiš kad god posle kada odabereš. A u martu će da uvode velike promene pa zato :) 23 hours ago, Dule_smor said: Skojim ste hevi tenkovima radili onu misiju za t55 kampanju kad treba da se blokira dal 2 ili 4x svog hp,jel moguce to izvesti sa OI-em ?? posto ja imam sve papirnate hevije :))) jedino on ima kao armor?? Mora da bude neki sa dobrim oklopom, O-I to svakako jeste, ali vise zavisi i od toga kako te usere partija. Tipa konkretno to ja mislim da sam zavrsio sa IS-2 kineskim koji ima ok oklop ali nista posebno, nego sam njega grindao u tom momentu pa se tako potrefila partija :) Samo nemoj ono da uzmes amx 50 100 i da se cudis :) Isto kao sto sam onu da napravis 2k stete na TD-ovima pokusavao sto puta da uradim sa Tier X tenkovima, pucam gold, sve mi malo fali, a onda nesto bezveze grindam, igram Panther II koji je nacelno bulja tenk i samo posle jedna partije op, gotova misija :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 27, 2017 Author Report Share Posted December 27, 2017 dve smrti WGu...cekam x5 da iskoristim ovih par rezervi za posadu i free exp i samo sto sam ih ukljucio puknu svi serveri...sad ima da im pisem tiket i trazim da mi vrate rezerve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2017 Author Report Share Posted December 30, 2017 Nego otkad se popust na skill reset i retrain posade odnosi samo na gold, pederi https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/special-ny-2018/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 WZ 111 5A u garazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2017 Author Report Share Posted December 31, 2017 140 i Patton takodje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Srecna vam nova godina tenkisti,da ste zivi i zdravi i jos mnogo dmg i kill-ova da pravite ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 1, 2018 Author Report Share Posted January 1, 2018 a evo i specijala za januar, kad ce bre kamuflaze na popustu, nisu bile skoro? https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/sneak-peek-january2018/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Koja je fora sa ovim odvojenim camo, 3 komada po 50g za jedan tenk, da li je ranije ceo camo kostao 150g ili mi se cini da je bio 50g, ne znam da li da se nerviram sto su digli cenu ili je ostala ista Nisu neki specijali za januar, ovo sto je bilo x5 sam se odusevio i poceo ponovo da igram, ali je prekratko trajalo, mislio sam da ce trajati do nove godine, barem sam nabudzio jelku na level 10, otkljucao e50m i zamalo is-7 :D Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 E @Dule_smor Obj. 907 u garazi :P Pa, sada farbas 3 razlicite stvari na tenku :D gusenice, kupolu i trup, mozes da ga ofarbas kako zelis u principu. Nisi vezan za jedan camo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 Pa red je da castis sad Pajo, kad vodis na pivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 koji clan posade je radio operater, a koji loader na bat chatu, da ne sjebem ove skillove lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 WoT wiki kaze ovako Crew Commander (Radio Operator, Loader) Gunner (Loader) Driver Znaci da commander moze da ima skilove i za radio operatera i za loadera, ali ne znam sta tu mozes da sjebes? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 pa recimo stavim skill radio operatera driveru i onda on ne radi :D fala, ja gledam jos na tom sajtu i ne vidim gde pise, nobina :D btw, koliko im vremena u proseku treba da odgovore na neki ticket? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Dule, ne mozes da stavis skill drugog tipa clanu posade pa da ne radi :) Imas samo da biras da ih treniras za one skilove koji rade na tom mestu na kome je. Jedino sto ne znam sta se desava ako premestis komandira koji je tipa i radio operater i loader (IS-3A na primer) u tenk koji ima odvojene loadere i radio operatere, ali opet ne verujem da mozes da se zeznes nesto, u krajnjem slucaju resetujes taj skill. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 Pa to sam se naplasio, jednom tako kad sam prebacivao pa sam morao da resetujem posle. Al ovde ne moze da se pogresi sto kazes. A ticket sam poslao za onu misiju sto mi nisu dali sve nagrade iako sam zavrsio with honors. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 I onda ce ti napisati neku banalnost koja se desila i zato je nisi resio :D Kao sto sam ja imao da remujem tenk i da ga ubijem, a da on primi vise stete od mene. Ja remujem sa AMX 50 100 glupog RHM Borsiga, i nije priznata misija, jer u trenutku udara nisam ga ja ubio vec taj impakt koji je on imao sa zidom, a imao je tipa 47 hp-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 ali meni su bili stiklirani i primarni i sekundarni kao zavrseni, sto se vidi na sckrinshotu, a dobio sam nagradu samo za sekundarne, bas da vidim sta ce mi odgovoriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2018 Author Report Share Posted January 6, 2018 Koliko im treba da odgovore na ticket u proseku? Poslao sam im i replay i SS gde se lepo vidi da je resena misja sa honors, a nisam dobio nagrade, pederi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 Odgovorili mi na ticket, kazu da oni vide da sam dobio sve nagrade za misiju i da probam da sklonim modove, mozda je zbog toga...ajd videcu sutra, mada ne verujem da je zbog modova...btw, sto stalno ne igram ovako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Cek, ali sta ti nisi video da si dobio, nista mi nije jasno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts