Dule_smor Posted November 15, 2017 Author Report Share Posted November 15, 2017 Juhu, zenska i order stigli:). Mislim da cu da spucam ove ordere i uzmem t55a, muka mi je vise od cimanja za poslednje misije za arty i td. Mada ako ih uzmem za ordere osecam da cu posle 5 dana ispuniti obe misije with honors :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Dobio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Jeste stigli su sa zakašnjenjem zato što kad su prvi put to najavili su skontali da još nije bila ispeglana situacija s tim bagovima pa su onda sačekali da sve reše da ne bi ispalo da moraju dva puta da dele nešto za džabe :) Inače šta mislite o ovom march of nations, nešto mi nagrade nisu baš toliko dobre da bih se toliko cimao, ali opet ne moram mnogo da se cimam ako samo igram. Mada cenim da je najbolja varijanta igrati neke tenkove/nacije koje nisu toliko popularne. Tipa ne znam da li da igram recimo japance Tier X, ali cenim da i tu ljudi mogu da kidaju sa Type 5, a ja imam samo STB... teški izbori. Svakako ne igrati neke nacije koje imaju brda vozila u svakom tieru :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Ja se prijavio, a ne znam ni ja sta da igram, mozda su nizi tierovi bolji izbor? A za ove ordere me sad zao da spucam na t55a, a toliko sam kukao:). A i misije za 260 su teze, ne bi bilo lose da mi ostane neki order.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Meni ovaj order dobro dodje za neke td misije gde treba da se snajpa,to ne podnosim,ostalo sve deluje izvodljivo,al kad mi napise da napravim par K dmg ne odspotan smuci mi se zivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Ma ja bih igrao jos da probam makar jednu misiju da zavrsim ovako, a za drugu da dam order. Al istice mi premium, a ne trose mi se krediti sa desetkama u pokusavanju da zavrsim misiju. Mada kad pogledam meni taj T55a i me treba toliko, ionako nemam nemacke medium tenkove pa da treniram posadu. Sa druge strane da pocnem misije za 260, dobro bi mi dosli oni krediti za amx 13 105 do kraja meseca:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Jos jedno glupo pitanje. Tamo pise da ako se kasnije ispuni neka misija za koju je iskoriscen order taj order se dobija nazad. Jel se to odnosi i na 15-te misije, znaci ako ih kasnije odradim dobijam 4 ordera koje sam potrosio na njih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Da, svaku misiju koju si orderovao, a resis je kasnije, dobijas order nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Kul, onda mi nije zao sto sam spucao ordere, mozda posle dobijem neki nazad. Uzeh t55a konacno, samo sto stekam pare sad pa nemam za opremu, a necu da ga igram klot jos uvek:) btw, one kamuflaze iz misija mogu na bilo koje vozilo te nacije, kul:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2017 Author Report Share Posted November 16, 2017 Al ce da peru ove nove HD mape, kako li ce se odraziti na performanse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Sigurno hoce, samo je pitanje koliko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Meni je Viktor lično uživo tvrdio da neće :) I ja zaista mislim da neće jer im je to problem kod velikog broja igrača, čak kod nas ne toliko nego mnogo više u Rusiji gde i imaju mnogo veći broj korisnika. Problem sa Rusijom je što su svi kompovi tamo podeljeni u dve grupe - ili zveri od mašina ili najveće kante ikada, bukvalno nemaju mid-range mašine, to je neverovatno :) Tako da mislim da zbog njih neće smeti puno da se zezaju sa performansama i zato im i treba toliko vremena to da upeglaju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Danas,sutra ,prekosutra x2 xp za svaku pobedu i treba da si u top10 po xp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2017 Author Report Share Posted November 18, 2017 Uh sunce mu, sta grindati sad, smor:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pera_mali Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Zar to ne vazi samo za premijume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 ne ne ,za sve vazi,smao skini x3 i dobices otkljucanu misiju,to caste zbig onog glasanja,u kojem nisam ucestvovao pa me malo sramota sad Sent from my Moto C Plus using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Auh, ako sad ne otkljucam Amx 13 105 nikad necu, fali mi 150k... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Meni ne pise nigde da se dobija x2, dobija se x1.5? I x3 je samo prva pobeda. Dajte link od te informacije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 (edited) https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/golden-joystick-2017-youre-winner/ gore sam zaboravio da napisem jedan bitan uslov.treba da se pobedi +top 10 po xp,a vikend je tako da ...srecno :) !! Edited November 18, 2017 by povuci_potegni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2017 Author Report Share Posted November 18, 2017 pise lepo da je samo za premiume https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/xp-fever-nov2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 NIsmo istu vest okacili tj istu misiju ,idi u misije pa vidi dal ti stoji " I want it all " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2017 Author Report Share Posted November 18, 2017 Jebem li ga, danas je tako uzasan dan ingame bio, ne znam dal smo imali 30% pobeda u platoonu Nego, glup sam, sto bre nece da mi stavi ove kamuflaze sa misija ni na jedan tenk...trebalo bi da moze na svaki od te nacije/klase za koju je kampanja bila, a ja kad odem i stavim te kamuflaze iz misija, nema apply/purchase dugme, vec ih samo skine kad se vratim u garazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Zato sto nisi zavrsio misije kompletno najverovatnije. Mozes na sve tenkove iz te nacije jedino ako uradis i sekundarne zadatke a ako uradis samo glavne onda moze samo na to nagradno vozilo. Na tu temu, dobio sam jednog besplatnog zenskog clana posade danas. Nisu prodali jedino im je trebalo .... mesec dana ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2017 Author Report Share Posted November 18, 2017 A to je fora znaci...nista, stavicu onda samo na t55a, jbga:) edit, nece ni na njega, sad sam skapirao zasto, zato sto sam preskocio nekoliko misija za LT vec sam samo poslednju sa orderom lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Ja sam uradio za stuga sve sa honorom, i samo sam na jednog tenka (t55a) stavio za dz kamuflazu, za ostale mi trazi golde: ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts