Dule_smor Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 Nista, onda firefighting :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 ali bukvalno sta god da uzmes doci ce ti i cetvrti skil :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2017 Author Report Share Posted June 30, 2017 jebeni pay to win kineski serveri, ladno mogu svi tenkovi da se kupe za pare (na kraju klipa prikazuje)...nego opet sam se zakucao sa personalim misijama, ova poslednja TD za t55a je bas onako...kad pogledam ja sam samo sa tier 9 tdovima imao preko 6k dmga, obj 704 i wt auf pzIV...268 mi je bas sranje posle 704, a ne verujem ni da cu sa ostalim desetkama tu misiju lako preci...dal da probam sa jagdtigrom, on mi stoji u garazi, nikako da krenem da ga pikam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Gledao sam jutros taj klip, kao najgori Tier X TD sa pokretnom kupolom :D ali jebe kad pogodi sa HE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 WZ 111 5A izgleda jako dobro! Novi kineski T10 tenak, samo ne znam gde ce ga ubaciti u 9.19.1 kada izadje, uglavnom imam vec 113 koji mi nekako ne lezi bas :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 On 6/30/2017 at 9:00 PM, Dule_smor said: jebeni pay to win kineski serveri, ladno mogu svi tenkovi da se kupe za pare (na kraju klipa prikazuje)...nego opet sam se zakucao sa personalim misijama, ova poslednja TD za t55a je bas onako...kad pogledam ja sam samo sa tier 9 tdovima imao preko 6k dmga, obj 704 i wt auf pzIV...268 mi je bas sranje posle 704, a ne verujem ni da cu sa ostalim desetkama tu misiju lako preci...dal da probam sa jagdtigrom, on mi stoji u garazi, nikako da krenem da ga pikam Tako je bilo i meni. Ja sam jedino sa Jagdtigerom, Tier 9, imao preko 6k dmg i to jednom u zivotu. Ali sam odradio misiju sa Skorpion G, pa sam bukvalno sutradan imao opet preko 6k sa Obj. 268. Samo mapa da te ukenja i malo timovi. Ja sam zaglavio na jebenom HT misiji, 3k dmg, WIN battle i reset ili capture base. Bas se mucim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2017 Author Report Share Posted July 5, 2017 To vec misije za 261? Nista, ja cu strpljivo krenuti da pikam jagdtigra pa valjda zavrsim tu poslednju za t55a. Doduse arty sam potpuno prestao da igram, ostale mi 4 poslednje misije, valjda cu sa T92 i S51 zavrsiti i to nekako. Nesto pominjase da ce opet menjati i olaksavati misije uskoro? edit, evo partija od malopre, ne da mi se, mogao sam i 10 killova da imam da nisam glupo zaginuo na kraju...mada u ovim tier 8 partijama tesko da se nakupi 6k+ dmga, to je pola od HP poola:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 (edited) Poceo ja maraton za t-34-85 M ! :D Prva misija, odnosno misija za danas je laka: Igramo se 5 partija (bez obzira na rezultat koji nas tim ostvari), pa se radujemo prvom tokenu (13 treba za tenkic, od mogucih 18 ostvarivih)! WG nas casti sa jednom rezervom od +100% XP-a za 2 sata. Misija vazi za vozila tier IV + . Ako imate tenkic, a skupite 13 tokena - eto vama 1.5 milke srebrnjaka. Ako pazarite paketic koji nudi WG od 5.99 eurica, a koji sadrzi 5 tokena, a prikupite 13 ovako, WG vam velikodusno donira 290 golda po svakom tokenu viska. "Ajd da se igramo :D P.S. Zapravo me nije mrzelo da kucam :D P.P.S. Sry Zveromire, tek posle videh da si okacio slican tekst u rubrici vesti, nisam pratio, ako mislis da treba delete ovog post-a, samo izvoli :) Edited July 7, 2017 by Faramir Izvinjenje Zverku :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Ma opusteno :) meni jedini problem sto sam na moru jos 4 dana, ali ova danasnja ne trazi cak ni da budes medju prvih 10 po iskustvu koliko vidim a laptop je tu :) samo da me zena ne udavi kad skapira sta radim :) Lol - stvarno jeste 5 partija bilo kako, upalio laptop, 5 suicide scout varijanti, token tu za 10 minuta :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 glasanje za avgust top of the tree...nego koji je specijal ovaj vikend, onaj novi sajt mi je toliko nepregledan da ne vidim lol :D http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/635231-august-top-of-the-tree-special-time-for-vote/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Mislim da nema specijala za vikend, igraj maraton :) a i ovo mi čudno da su stavili svedjane kao opciju s obzirom da su oni na popustu jos od onog novogodišnjeg drvceta. Ako bude onda cu da izgrindam tier X samo da uzmem rezerve. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 A jel ce se racunati dupli popust posto vec imamo ovaj od novogodisnjeg specijala:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Naravno da hoce ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 cek sad, trolujes ili mislis stvarno:). Nesto ne verujem da ce recimo na ovih 40% popusta na tier IX da nam daju jos 30% popusta ako bude na akciji:) edit, ok, ja pomislio nesto se promenilo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Naravno da te zezam, pa nikad ne sabiraju popuste. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jos uvek ne bas proverena informacija, ali za sad sve ide u tom smeru: Day 1 Conditions: Play 5 random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: 100% XP for 2 hours Day 2 Conditions: Rank Top 5 by damage in a random battle. Rewards: 1 Personal Reserve: 300% Crew XP for 2 hours Day 3 Conditions: Destroy 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Rewards: 5x Automatic Fire Extinguishers Day 4 Conditions: Deal 3000 damage in any amount of random battles. Rewards: 5x Large Repair Kits Day 5 Conditions: Damage 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Rewards: 5x Large Repair Kits Day 6 Conditions: Rank top 5 by XP in a random battle. Rewards: 1 Personal Reserve: 100% XP for 2 hours Day 7 Conditions: Deal damage to enemy vehicles in random battles 10 times over any amount of battles. Rewards: 1 Personal Reserve: 300% XP for 2 hours Day 8 Conditions: Get 1,500 XP over any amount of random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: 300% XP for 2 hours Day 9 Conditions: Damage at least 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: 100% XP for 2 hours Day 10 Conditions: Spot 10 enemy vehicles over any amount of random battles. Rewards: 5x Large Repair Kits Day 11 Conditions: Destroy 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: +50% Credits for 2 hours Day 12 Conditions: Deal 1,000 damage in 1 random battle. Rewards: 1 Personal Reserve: 300% Crew XP for 2 hours Day 13 Conditions: Damage 5 enemy vehicles in any amount of random battles. Rewards: 5x Large Repair Kits Day 14 Conditions: Damage/injure 5 enemy modules/crew members in any amount of battles Rewards: 5x Large Repair Kits Day 15 Conditions: Damage 5 enemy vehicles over any amount of random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: 100% XP for 2 hours Day 16 Conditions: Deal at least 5% of your team’s total damage to enemy vehicles in the same random battle. Rewards: 1 Personal Reserve: 300% Free XP for 2 hours Day 17 Conditions: Deal 3,000 damage over any amount of random battles. Rewards: 5x Automatic Fire Extinguishers Day 18 Conditions: Get 1,500 XP in any amount of random battles. Rewards: 1 Personal Reserve: +50% Credits for 2 hours Lagano, nadam se da ce svako capiti po jedan :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 (edited) Ovo zvuci prelako...koliko bese dana moze da se preskoci, 4? u super, trebalo bi da bude lagano, alo ne slomim obe ruke :DDD Edited July 8, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Treba ti ukupno 13 tokena a ima 18 dana, dakle 5. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 I treca misija je kao sa liste :) Izgleda da ce ovo biti super :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 On 7/5/2017 at 8:28 AM, Coyote said: WZ 111 5A izgleda jako dobro! Novi kineski T10 tenak, samo ne znam gde ce ga ubaciti u 9.19.1 kada izadje, uglavnom imam vec 113 koji mi nekako ne lezi bas :\ Iskren da budem nisam igrao nikad 113, ali mi ne deluje toliko drugačije od WZ-111-5A, ima samo malo drugačiji top. Odigrao sam juče 3-4 partije s ovim novim, deluje mi skroz kul. Biće i videjo klip uskoro :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Nemam pojma, imamo oko 100k expa na wz-111 1-4, mislim da cu prvo otvoriti 113, pa tek onda ovaj drugi. Generalno obzirom na to kakav je tenk u pitanju mislim da mi grind nece pasti tesko, igriv je podosta :) E sad to sto vec treba da kupim 4 desetke, a mrzi me da grindam kes, to je vec druga neka prica :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Ja sam uzeo 113, da su ova dva tenka bila pre u ponudi pre bih uzeo WZ-111 5A, pa tek onda moooozda 113 :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Koji shit fest danasnji dan, imas tipa 5 partija gde su svi LT :D ko se zajebo i mislio da ce danas da igra arty moze da ga frula :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Zato što je danasnja misija za maraton da spotujes 10 vozila :) mada cenim da si krenuo da igras previše rano ujutru kad svi oce da odrade to. Ja sam malopre odigrao par partija i bilo je ok, po 3-4 lajta, medju kojima i ja :) ali sam igrao posle jos, nije mi delovalo kao problem, mozda ti zapao i los mm. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Pa bilo je odmah po aktivaciji misije, 7 sati jutros :D Znaci partija svi smo isti tier i svi smo LT :D Ili jedna muka od artija koja gleda u listu i pita se sta je zgresila :D Dosta ljudi je igralo i derp tenkve danas :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts