Faramir Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 (edited) Super, bicu rank 0 jer nema teorije da igram u to vreme :D Hvala na odgovoru Zveromire :) Edited June 8, 2017 by Faramir Nije tesko biti fin ;) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 8, 2017 Author Report Share Posted June 8, 2017 glasanje za jul top of the tree, zamolio bih da glasate za jedan od prva 4 tenka na listi:) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/630601-july-top-of-the-tree-special-time-for-vote/page__mode__show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Object 140 (5461 votes [28.18%]) Meni je ovo bitno :D da mi olaksa farm fali mi sada 40k okruglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2017 Author Report Share Posted June 9, 2017 Ja idem sa one druge grane preko 416, valjda ce i tamo racunati popust, tako su radili ranijeSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 ja preko T-54, na kraju sam ipak odlucio za obj 140, presudila brzina i jedan stepen gun depresna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Ja samo još jednom da napomenem da je to bila i moja logika za Obj 140 i njega sam prvo i uzeo. Ali kad sam posle uzeo T-62 u njega sam se zaljubio Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2017 Author Report Share Posted June 9, 2017 A 430 kakav je, on bese ima najveci DPM?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Da, ali njega nisam igrao pošto sam išao sa grane od T-44. Mada mislim da je T-54 bolji od Obj 430 II na Tier IX tako da je put do ovih lakši. Opet nisam igrao ni Obj 430 II ali zar može nešto da bude bolje od T-54? :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2017 Author Report Share Posted June 9, 2017 Na kraju cete me naterati da odustanem od 430 zbog te toliko hvaljene t-54:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 imam ja T-54 pa ako hoces da probas javi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Ne može t-54 da se masteruje nakon par partija, to je onako ružna devojka koju zavoliš vremenom :) Elem, sreca pa za vikend u ove ranked battles udju ovi neozbiljni igrači pa može da se napreduje lepo, sa E50M sam bio uzeo 7 chevrona za redom i taman da uzmem rank 4 ono se iznerviram i gotovo... nista sutra cu probati da ga se domognem :) Ali mi je zanimljivo kako tipa sada na rank 3 više od pola igrača nema ni jedan MoE na topu (nemam xvm da gledam kakav im je rejting). Samo pokazuje da učinak u suštini više zavisi od sreće da dobijaš partije za redom a ne toliko od umeća. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2017 Author Report Share Posted June 10, 2017 Ja nisam igrao ovih dana, al moram sad da iskoristim ovaj vikend specijal da izgrindam obj. 268 konacno:) https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/special-td-spotlight-june2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2017 Author Report Share Posted June 11, 2017 jako produktivan vikend, pogotovo nedelja...a u rankedu jedva zadrzah rank 2, serem se bas u sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Last 7 days: 1730 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2017 Author Report Share Posted June 12, 2017 konacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 22 hours ago, Dule_smor said: jako produktivan vikend, pogotovo nedelja...a u rankedu jedva zadrzah rank 2, serem se bas u sve Mislim da nema veze gde zavrsis stage u ranked, tebi se racuna najbolji rezultat za ishod. Tipa ako si bio Rank 4 on ti to racuna na kraju stagea, problem je samo kad se vratis na 2 ces tesko ponovo do tipa rank 5. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Sto kaze Zw, nekako T62A me vise privlaci za otkljucavanje, prvo imam posadu "nabudzenu" jos od onog eventa sa loptom, drugo precizniji top od Obj 140, bolji oklop kupole i jedan CH, dok Obj 140 ima 2 na CH na kupoli. Danas otkljucavam verovatno T62A, ali mi fali 4.5 mil kredita :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 Ali Obj 140 ima bolji oklop kupole, 240/187/65 prema 240/161/65...i malo je brzi i ima za 1 stepen veci gun depression:). Ja u svakom slucaju necu skoro biti u toj dilemi, a mozda odem i na obj 430:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 I QB je primetio da je WG napravio ovaj ranked da bi ljudi koristili gold sto vise i tako im pokupili pare, 3 smrti beloruskim pohlepnim govnima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 14, 2017 Author Report Share Posted June 14, 2017 Cek sad, u ovom drugom stage-u ti kao treba 6 poena da bi uopste usao u rangiranje. Jel se za svaki rank dobija po jedan poen? Ja sad imam 4, a drugi sam rank, i prosli stage sam bio drugi rank, to je 2x1+2x1...znaci treba da uzmem jos dva ranka da bih dobio ta dva usrana poena i usao u rangiranje uopste? Ili sam sve pogresno skapirao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 T62A je bolji za blisku borbu a na daljino obj 140 a sto se tice obj432 jaci armoj i bolje pegla od t54 nisam uporedjivao i citao ali se barem meni tako cini ako gresim recite :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 T62A istrazen (narucen) :D Ceka se da dodjem do 6.1k kredita da mogu da ga kupim :( Sledeci je rhm borsig :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 On 6/14/2017 at 10:05 PM, Dule_smor said: Cek sad, u ovom drugom stage-u ti kao treba 6 poena da bi uopste usao u rangiranje. Jel se za svaki rank dobija po jedan poen? Ja sad imam 4, a drugi sam rank, i prosli stage sam bio drugi rank, to je 2x1+2x1...znaci treba da uzmem jos dva ranka da bih dobio ta dva usrana poena i usao u rangiranje uopste? Ili sam sve pogresno skapirao:) jos jednom, jel sam ja ovo dobro skapirao:) nego ne vredi igrati ovaj ranked bez premiuma, danas mi istekao i mnogo se trosi kredita samo sa desetkama:( btw, jel bio kranvagn na top of the tree? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Ja te u startu nisam skapirao bio uopšte šta hoćeš da kažeš, ali recimo ovde imaš neke odgovore na ta pitanja https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/ranked-battles-faq/ Koliko kapiram svaki stage rankeda je poseban i poseban skor se vodi s tim da ti te poene akumuliraš tokom stageva. I sad su proširili da će da bude od 18 do 24h što jeste bolje ali meni na primer na pravi preveliku razliku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2017 Author Report Share Posted June 16, 2017 Pa znaci zato sam imam 4 poena, jer sam u prvom stagu imao samo 2 i sad isto samo 2 za sad, ipak se sabiraju? Znaci treba mi jos 2 tj rank 4 da bih uopste usao u rangiranje, nek se nose. btw, kakav glup vikend specijal https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/duck-special/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts