Dule_smor Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Ladno ste prodali obojica:( Inace samo da se poserem i na ovaj ranked, ljudi igraju kao idioti i leminzi, gore nego u randomu...celo vece ne mogu da dobijem dve partije, a u svakom porazu sam cetvrti ili peti po expu, serem im se bas...nego izgleda ne moze platoon u ranked? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ne moze platoon u ranked a to sto kazes za ranked potpuno si u pravu totalni debilizam iretardizam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Vidis da nismo mi prodali, vec igra prodala ne moze platoon :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Ja prvo vece, Rank 3 i 2 chevrona. Samo E-50M i Centrurion AX igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Pa ne znam sta da igram od desetki, neke sam vrlo malo igrao tako da sam noob sa njima verovatno. Onda bat chata, stb1, maus i type 5...i mozda Skodu kad uzmem za par danaSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Mene samo nervira sto mora da se igra iskljucivo uvece i sto mi deluje da nekako ne mora 100% da bude zavisno od skila. U sustini koliko sam skapirao je poenta da pobedim tri partije za redom sto me juce nikako nije islo, jer cim izgubim odmah gubim i chevron, tako da sam uspeo samo onaj prvi rank da odradim. Plus sto gomila njih igra full gold autoloadere (AMX 50b, T57, Kranvagen, b-c) i onda je najbolje igrati tenkove koji se u sustini ne oslanjaju mnogo na oklop, ja sam igrao E50M i Leoparda, ali mislim da cu veceras malo da miskam. Drugi problem je sto izgleda da ovde ne vazi ono da rotira mape, igrao sam Serene Coast pet puta za redom, ne znam kako su to fejlovali. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Ne bacaju mi se bas krediti da igram sa goldom ranked, dosta mi je za Type 5 sto pucam gold malo. A nisam skapirao jel ce na kraju svakog perioda biti rang lista, malo mi je konfuzan onaj klip sa objasnjenjem. Ali mislim da ce ovaj ranked biti sranje.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Baš zato i kažem, problem je igrati tenkove koji se oslanjaju na oklop - uzmem T110E5 mislim da su me pogodile dve granate koje nisu bile žute. Zato uzmem Leoparda, ionako nema oklop, sve mi jedno da li me gađaju goldom ili ne, nema nerviranja. A pritom on sam ima dovoljnu penetraciju da ne moram da koristim gold, mislim da ga čak i imam loadovano ali se ne sećam da sam ikad upotrebio. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Uzeh drugi rank nekako lol...bezveze je sto se samo prvi i peti (koji nikad necu uzeti) rank ne gube...mogli su i treci da stave da je fiksni, a ne ovako da kidamo zivce evo me u beton ligi, vidim ja da nema nista od nagrada na kraju...a retardirano im je ovo rangiranje na osnovu procenta partija u kojima si dobio chevron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Meni je malo falilo da uzmem treći ali naravno onda me zvala žena i krenula da davi preko telefona te ode sve u majčinu...No dobro, pokušaću opet sutra, sad mi fali dva ona. E50M mi definitivno najbolje ide, ponekad dinga cak i kada pucaju gold, sa Leopardom nikako da se iskuliram i ne zalecem toliko. A najviše se nerviram što kad pobedimo obično budem prvi-drugi po xp a kad izgubimo redovno 4-5 :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Full gold ammo retardi me najvise odbijaju od ranked, dotakao sam treci rank i odmah ga izgubio. Meni je arty lek kad hocu da iskuliram od gold municije posebno kad ima dosta sporih teskasa, moze lep dmg da se napravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Uzeo Rank 4 sinoc, i dva sevrona. Na tom ranku, ko na test serveru jbt ti zeno majku, svi gold! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 Oduvek sam govorio da je gold municija upropastila ovu igruSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 oce biti neki strim veceras? da vidim kakve su te ranked uzivo :) Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Uf, verovatno ne, ali mozda bude neki drugi dan do kraja nedelje, javicu! :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 Ni ja ne mogu veceras, a i sutra je pitanje, propada mi premium:(. A ranked ti je potpuno isti kao random, bice zanimljivo kad uvedu onaj 30v30 mod, tad obavezno da strimujemo:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 fali mi nesto vise od 40k za Obj. 140 ili T62A.. odnosno fali mi 70k za Obj 268 ;( a ja imam svega 700k kredita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 Meni fali nesto preko 50k za 268, a sinoc istrazena Skoda tier X. A imam i nesto preko 12 milki kredita, poz Pajo :DSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Dole pls :( y u do dis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 Moram malo :DTo ce mi biti 14 tier X, jos jedan i dosta je...tu vi uskacete da mi pomognete da odlucim kad uzmem 416 na koju od ove 3 ruske medium desetke da idem:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 i sta kad uzmes rank 5? jel treba igras dalje ili sta koja je poenta Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 7, 2017 Author Report Share Posted June 7, 2017 1 hour ago, Coyote said: obrati paznju na datum, mislim da je igra izasla nekoliko dana pre toga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Cek, nikako da nadjem vremena da probam i ja ranked bitke, ako sam lepo ispratio ogranicene su na neki vremenski period u toku veceri? Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Ma da, možeš da igraš samo od 20 do 24h uveče, meni nikako ne odgovara, valjda će sledeći stage da bude drugačije. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts