Zwerko Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Obratite pažnju na specijal za ranked battles x2 XP je za svaku bitku za Tier VIII-X vozila od 1. do 5. juna. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 2, 2017 Author Report Share Posted June 2, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Jel ovo bug ili tako treba? Kada se od Buldoga istrazuje T54E1 kosta 231k , medjutim kada se klikne na T54E1 i ode na njegov research page, onda kosta 170k ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 kad ga otkljucavas sa t69 onda ti treba 170hiljada :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Kakva glupost, farmujem T49 doduse, ali da ti bude razlicita cena za tenk je skrozo bzvz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 Brate Pajo to je oduvek bilo tako, za vecinu tenkova koji mogu da se istraze na razlicitim linijama je razlicit exp:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Jbg sta ne znam ja pitam :D Ali glupo je! Elem hocemo da igramo malo danas? :D Mislim da farmujemo ovaj exp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 Meni radna subota, al cu predvece malo da grindam desetke, 268 i TVP:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 ja sam mislio buldoga da grindam, ali moze i 268 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 Konacno i mene da krene malo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 nisam ni ja los :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Bravo za cifre, za razliku od vas ja nazadujem lol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 (edited) Ja tako napredujem 7 dana, pa onda mesec dana imam 45% :D ok, jel moze neko da mi objasni kako je moguce da HE granatom Mausa sa 65mm penetracije dingujem kupolu Grille 15 koja nikako ne moze da ima vise od 40mm armora na bilo kom delu pod bilo kojim uglom...znaci nisam cak ni napravio bilo kakav spash dmg, nego potpuni ding i 0 dmg...i zato smo izgubili partiju u kojoj bih imao 5k dmg, serem se u igru i rng bas... Edited June 4, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Kolko znam, postoji ugao za auto rikoset, a za HE ne radi overmatch. Znaci da si koristio AP, overmatch bi odradio posao. :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Al ga ne bih ubio sa jednom AP granatom, tako da dzabe. Na onom sajtu mi ne prikazuje ni pod jednim uglom autorikoset. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 A gle tek ovaj RNG, navatao me T49 i oneshotovao me Dakle skinuo mi je 850HP i ja ne bi trebalo da sam mrtav ali sam umro jer mi je pobio svu posadu :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Ahaha, znao sam da mozes da pogines ako ti je mrtva sva posada, bez obzira na HP, al prvi put da vidim to zahvaljujuci Zwerku :)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reestah Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Au, svaka cast! I to 4 clana posade! :D Meni su 2 puta (od 6500 partija) umlatili ELCa tako, al on ima samo 2 clana, cisto da znas koliki car treba da budes za ovo. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Drago mi je da sam vas nasmejao :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Meni je tip (svojevremeno) tako pobio celu posadu na lorenu, dok je bio tier IX, a potom mi se ista lepota desila i sa leopardom 1. Blago je reci da sam bio sokiran u obe situacije, jer sam imao maltene po pola hp-a kod oba tenka na pretek :) Inace, svojevremeno, potrazicu demo, pogadja me covek ubija mi komandera i loadera cini mi se (4 coveka u posadi), oporavljam komandira (na refleks) i u tom trenutku mi arti ubija sve osim komandira koji je do pre sekund bio van svesti :) Dakle, desava se ljudi, ne brinite :) Narocito sad kad vas nahvata recimo ona premium francuska artiljerija a vi ste u OI-u... pada po 20-30 dmg-a i clan posade, o mini stun-u da ne pricam :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Ranked battles krecu od 20h veceras, @Coyote, @Zwerko i ostali, ocemo RuR platoon i stream? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ja sam spreman :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ja mogu da se priključim veceras verovatno u nekom momentu ali ne znam tačno kad. Sutra može od 20h kad vam odgovara, možemo i da strimujemo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ja sutra necu moci :( Ali svakako bih veceras mogli igrati ranked, kad god to bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 (edited) ajde vidimo se onda oko pola 9 verovatno:) btw, a sto su stavili da su ranked samo od 8 do 12 uvece? Edited June 5, 2017 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts