Zwerko Posted May 18, 2017 Report Share Posted May 18, 2017 To je press nalog koji otprilike traje svakih mesec dana i onda ga ukinu, suštinski da se ne bi ložio da ga koristiš standardno. Što me podseti da treba opet da im tražim :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Opet kontraverze s novim premium tenkovima, konkretno ovaj što će biti za Grand Finals Chrysler K, ovaj lik SirFoch ih je napušio zbog ludačkog oklopa koji ima tenk u videu pa su mu pretili da će mu skinuti sve klipove na osnovu copyrighta S druge strane tenk ima relativno bezbeze top pa dosta mora da se puca gold te se nadam da neće biti toliko popularan kao Defender na primer. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2017 Author Report Share Posted May 19, 2017 Ma jebali ih premiumi vise, alava govna beloruskaSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Pa da, njima je ocigledno cilj da igraci budu pod perma PREMIUM nalogom. Sto kaze SirFoch, ranije se znalo gde su vik spotovi na svakom vozilo spreda, pa je to bila razlika izmedju dobrih i losih igraca. Sad retardi izbace tog Krajslera, koji ima na modelu machine gun port na srednjoj ploci, i to sa obe strane, ali render to ne prikazuje kao vik spot, i jedino resenje je spamovati premium municiju. U pravu je Foch, 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2017 Author Report Share Posted May 19, 2017 Glupo pitanje...ove poslednje arty misije za T55a....jel se ukupno vreme stuna racuna samo ako stunovano vozilo ne iskoristi med kit i prekine stun? Znaci ja mogu sa t92 da stunujem 5 vozila na po 30 sec recimo, i ako samo jedno iskoristi med kit necu skupiti 150 sec ukupno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2017 Author Report Share Posted May 21, 2017 Sto me iskuliraste, nije valjda i ovaj forum umro. Jel zna neko odgovor na gornje pitanje ili ga mozda nisam lepo formulisao:). Btw, dajte neki hint za pikanje Lea i A44, uzasni su mi, pogotovo ovaj drugi:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Ovo za artiljerije ti ja neću odgovoriti :) A što se Lea tiče meni je on baš nekako ekstra legao (A-44 nisam igrao), poenta je samo da se malo više štekaš. S obzirom da sam ga ja igrao po starom MM trebalo bi da je meni bio teži nego tebi :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2017 Author Report Share Posted May 21, 2017 Nemam pojma, posle Strv 74 mi je uzasan. Tromiji je, top je katastrofa, treba pola sata da stojis dok nanisanis kako treba, a za to vreme te 3 puta ubiju, a penetracija 155 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 A što ne igraš onda sa topom sa Strv74? Imaš veći DPM i bolju preciznost a penetracija je samo neznatno manja. Dobiješ stil igre vrlo sličan Cometu koji je isto fenomenalan tenkić. Mene je kod Lea baš privukao taj za mediume masivan alfa dmg od 300 s poslednjim topom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2017 Author Report Share Posted May 22, 2017 Pa mogu da probam. A mislim da cu probati slicno i sa A44 posto je njegov poslednji top jos gori od Leovog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Razmisljam se da uzmem ovu prevaru od tenka Krajslera ovog.. ali opet i ne bih :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Koliko sam ja skontao i nije baš isplativ - ima odličan oklop ali slab top, kao SuperPershing, moraćeš dosta da pucaš gold što znači da nećeš zarađivati puno kredita, a što je nekako i poenta tier VIII premium tenka. Bolje uzmi Defendera ili Patriota. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Ja to onako bezveze, sigurno ga necu uzeti, cekam leFH18B2, koji izgleda nikad nece doci u shop, a ne znam ima li taj tenk splash dmg :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2017 Author Report Share Posted May 22, 2017 Pa pogledaj na netu. A za premiume si postao gori od mene, bas se rasipas:). Inace ljudi su postali tolika govna da je to strasno, nemoguce je vise igrati random normalno. Igram malopre sa Type 5 Heavy, i ostave me samog na strani vs 5 tenkova. I zavuce mi se jebeni novi tier 8 francuski light pored mene tako da ne mogu da spustim cev da ga gadjam. 3 minuta ja trazim pomoc, oni me polako ubijaju posto me probije svaki deseti hitac, a ovi moji bilmezi stoje preko pruge bukvalno 30m od mene i kuliraju. I kako posle da im se covek ne najebe mile majke. A oni svi cute sve vreme, jel su to poceli samo botovi da igraju ili sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Iskreno Dule sve ih manje igram :D 4 tenka sam dobio od toga dva prodao/zamenio, a uzeo sam 4 komada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2017 Author Report Share Posted May 23, 2017 Sve manje igras premiume ili Wot generalno? Ja da izgrindam ove dve desetke jos pa igram samo desetke jedno mesec dana, smucilo mi se vise ovo grindanje.Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Sve manje igram premium tenkove, a i WoT lately. Npr onog skauta GF nisam takao od kada sam dobio buldoga, t-54 mod 1 nisam takao pa sigurno mesec dana :D povremeno odigram AMX CDC, T34 isto nisam takao duuugo vremena.. igram tj pokusavam da se fokusiram na tenkove koje cu moci da unapredim u smislu sledeceg tiera, pare sada dobro idu jer dobijam 100-200-300k kada resim misiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Ljudi sta sam ja sve danas video u Moskvi... Evo jedan mali sneak peak samo za Duleta! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2017 Author Report Share Posted May 26, 2017 ne znam ti ja ova low tier sranja, jel ovo onaj tier 3, chi-ha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Tako nešto, iskren da budem toliko ima toga da sam samo išao i skljocao aparatom a usput slikam i onu tablu s objašnjenjem jer nema šanse da bi drugačije sve zapamtio. A i realno su ta low tier sranja jedino što su fizički i proizveli :) Inače ima ceo deo izložbe posvećen japanskim ratnicima, ima katane, ordenja, svašta nešto. Ima krvava uniforma nekog narednika, znači ono je veličina otprilike za dete koje polazi u školu :))) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 blago tebi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Biće mi blago kad legnem da spavam, ovde je sad 2 ujutru, ustao sam u 4:30 po njihovom :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2017 Author Report Share Posted May 27, 2017 Siroma' ZwerkoSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 Mukica ziva, evo idemo ja i Dule sledeci put, da te postedimo, jer ti je tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 27, 2017 Report Share Posted May 27, 2017 Ajde de, evo vam jedna slika Mausa da se smirite :) Spoiler Da ne mislite da vas zajebavam, Maus je zaista iza ovog ludačkog minobacača, eno vidi se kamuflaža, ovako izgleda Mnogo čudno deluje jer je pola hale prazno a Maus je iza ovoga :) Ali je fora u tome što su dosta vozila iz te Nemačke hale prebacili u taj park Patriot gde je opšte ludilo od svih vozila od WW2 pa do danas. Dakle otišli su Jagdpanther, Nashorn, JagdTiger, Tiger i King Tiger i samim tim je ostalo dosta prostora. Interesantno je da je u toj hali ostao Panther. I sad je fora što će oni verovatno Mausa i ovaj minobacač zarotirati tako da se normalno i lepo vide, ali verovatno im treba još vremena da organizuju taj logistički poduhvat, Maus ima 88 tona, a ovo drugo možda i više. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts