TrtMrtSmrt Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 On 4/26/2017 at 3:39 PM, Dule_smor said: Nego jel dobio jos neko ovaj kupon za 30% discounta, valjda ima jos ljudi ovde koji pikaju wot duze od 6 godina:) ja sam dobio kupon na 20% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2017 Author Report Share Posted April 27, 2017 Odigrah nekoliko partija, nisam bas osetio kako sve funkcionise, tako da necu da komentarisem jos. Samo mislim da su preterali sa potrebnim expom, za tier X nemacki LT skoro 300k expa, a od HWK za Leoparda PTA 230k lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 Specijal za ovaj vikend, nije bas nesto, ali mozete kupiti consumables na popustu i zaraditi dan premiuma ako skupite 65k expa. https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/special-long-weekend-may-2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Izbacili su poruku ingame, da od danas pa do 15og maja bice moguce trejdovati premium vozila za 50% njihove cene, ja sam hteo onaj americki T14 ali samo silveri :( ili bilo koji drugi tenk.. mislim prioritet mi je T14 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 da, evo i zvanicnog objasnjenja, mogu samo tenkovi tier 6 i veci, bezveze...i to mozes samo da ih trejdujes ako uzimas nov premium tenk pa da ti smanji njegovu cenu, ne mogu da se samo prodaju pa da dobijes pola cene u goldima, pederi https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/trade-in-april-2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Ja razmišljam da trejdujem WZ-111 koji sam dobio na misiji a koji mi baš ne leži zbog male probojnosti granata i da uzmem AMX CDC ili tako nešto, onda neću mnogo ni izgubiti. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 Pa da, dobices tier 8 premium u pola cene prakticno, a izgubices premium koji ne koristis...moracu i ja da razmislim, sad imam dosta golda, ne treba mi ovo iskusenje :DSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Meni je fora što AMX CDC košta dosta manje. Dakle trejdujem WZ-111 koji ne volim da igram i dodam 1.325 golda za CDC, to mi deluje kao skroz ok opcija, za tenk koji sam inače planirao da platim 28 evra ću potrošiti fazon 5. Dobra stvar može da se trejduje i T28 Concept, on mi je isto glup jer ne zaradjuje kredite - tipa trejdujem njega i dobijem SU-122-44 koji je skroz gotiva za 3.250 golda, takoreći dobijem ga za 15 evra umesto 25, mislim da ću to odraditi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 Sad si mi dao ideje, moracu da pogledam natenane kad dodjem kuci :)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2017 Author Report Share Posted April 28, 2017 Odlicna ti je ovo ideja za WZ 111 za CDC recimo, a moze i IS6 za t54 mod 1, IS6 isto skoro uopste ne igram zbog usranog topa i pena...t28 htc za SU 122-44 je isto ok, mada treba malo vise golda...jos da mozes da trejdujes veci tier za manji tier pa ne potrosis skoro nista golda bilo bi extra:)...a cek, nema ovih "novijih" premiuma, tipa defender, strv s1 itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Nema, samo su u opticaju oni premium tenkovi koje mozes da kupis u samoj igri u garazi. Ove sto moras da kupis van igre na sajtu nisu dostupni. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 Jbga, zamenio bih IS6 za Defendera odmah uz ne bilo koju doplatu:). Sta mislite o Su 100y, imam Dicker Maxa koga skoro uopste ne igram. A za t54 mod1 nisam ni ja siguran, vidim svi ga hvale, ali pen mu nije bas neki...a sa druge strane trebace mi za treniranje posade za rusku med liniju koju sam poceo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Type 5 Heavy top of the tree za maj, nadajmo se da ce za jun biti Patton recimo:) https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/top-tree-type5-may-2017/ A evo i sta se jos ocekuje u maju. https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/may-2017-sneak-peek/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Par pitanja vezana za arty, misije itd:). 1. sta ako stunujem nekog sa artijem i u isto vreme trackujem, gde se racuna dmg koju mu nanose moji onda? I jel vise expa donosi dmg dok je neko truckovan ili stunovan ili je isto? 2. kako vam idu ove nove misije sa artijem, meni se cini da nisu nista lakse...recimo ova 6. treba da ostete 5 vozila koje stunujes, znaci 5 razlicitih tenkova, to uopste nije lako 3. @Zwerko ili ko je jos igrao Lea, svedskog tier 7, jel ste stavili GLD ili coated optics pored rammera i venta...ja bih nekako gld, bas je veliki aim time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrtMrtSmrt Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 1 hour ago, Dule_smor said: Par pitanja vezana za arty, misije itd:). 1. sta ako stunujem nekog sa artijem i u isto vreme trackujem, gde se racuna dmg koju mu nanose moji onda? I jel vise expa donosi dmg dok je neko truckovan ili stunovan ili je isto? 2. kako vam idu ove nove misije sa artijem, meni se cini da nisu nista lakse...recimo ova 6. treba da ostete 5 vozila koje stunujes, znaci 5 razlicitih tenkova, to uopste nije lako 3. @Zwerko ili ko je jos igrao Lea, svedskog tier 7, jel ste stavili GLD ili coated optics pored rammera i venta...ja bih nekako gld, bas je veliki aim time igram sa ruskom arty su 14-2 juce sam zavrsio 6 zadnjih misija u 20 partija mislim da je sada po meni barem nesto lakse zavrsiti isao sam jednu misiju da poboljsam u toj misiji mi je trebalo da ubije 2 tenka e to mi je bio problem .. na 1 pitanje ni sam ne znam kako da ti odgovorim morace neko pametniji da ti objasni posto sam primeti da stanovanje i neradi nesto kako treba kao i u misijama stanuj na 100 sec kako se racuna 100 sec ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 5 hours ago, Dule_smor said: Par pitanja vezana za arty, misije itd:). 1. sta ako stunujem nekog sa artijem i u isto vreme trackujem, gde se racuna dmg koju mu nanose moji onda? I jel vise expa donosi dmg dok je neko truckovan ili stunovan ili je isto? 2. kako vam idu ove nove misije sa artijem, meni se cini da nisu nista lakse...recimo ova 6. treba da ostete 5 vozila koje stunujes, znaci 5 razlicitih tenkova, to uopste nije lako 3. @Zwerko ili ko je jos igrao Lea, svedskog tier 7, jel s Nemam pojma vezano za exp sta da ti kazem, ali mi se cini da su generalno misije za arty sada malo olaksane. Mada ovde moras da uzmes u obzir da u zadnje vreme igram jako malo (ali sam zavrsio u recimo 4 zadnje partije - 2 misije za obj 260 (valjda se tako zove)). Sto se tice stun-a - mislim da se racuna nezavisno od asst dmmga. No, moram da priznam da nisam bas preterano obratio paznju. :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Ovo za artiljeriju nemam pojma pošto ne igram. A Leo je predivna mašina, uživao sam igrajući ga, ali mislim da sam koristio standardni setap opreme za srednjeg tenka, ne treba ti GLD, tj neće ti puno značiti jer je svakako dovoljno neprecizan top da bi snajpovao bilo šta. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2017 Author Report Share Posted May 2, 2017 Cek bre Zwerko, ti i dalje uopste ne igras arty, zasto si nesigurna sisica :D Elem, tek sad shvatih da mogu da prodam ovaj BC 12 t tier 8 francuski light tank sto smo dobili, posto imam istrazeno sve sto ide posle njega, sigurno necu da ga igram...i jos par nepotrebnih tenkova da prodam pa da skupim neku ozbiljnu kintu da mogu da uzmem sledecu desetku:). A za ove misije polako, pa sta ispunim, za sad ne mogu ni sa light tenkovima da 3 puta unistim nekom gusenice :D btw, jos da mi neko objasni zasto su onako usrali buldoga...ej prebace ga na visi tier i nerfuju, ostave isti reload za klip sa 6 kao sto je bio za 10 granata, debili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Evo i mene :D Nije me dugo bilo, uzivam da igram sa artiljerijama, jedino sto mi je krivo je to sto lower tier artiljerije nemaju splash dmg, bar britanske nemaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Mislim da imaju, ali vrlo mali radijus :) to mozes videti na samoj municiji kad odes na servis. Meni je malo nelogicno sto svi howitzer topovi (t49, kv2...) nemaju stun efekat, to je manje vise isto kao arty. Verovatno bi bilo OP onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 cini mi se da Type 5 troll gun ima stun koliko primetih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 On 5/2/2017 at 2:55 PM, Dule_smor said: 1. sta ako stunujem nekog sa artijem i u isto vreme trackujem, gde se racuna dmg koju mu nanose moji onda? I jel vise expa donosi dmg dok je neko truckovan ili stunovan ili je isto? 2. kako vam idu ove nove misije sa artijem, meni se cini da nisu nista lakse...recimo ova 6. treba da ostete 5 vozila koje stunujes, znaci 5 razlicitih tenkova, to uopste nije lako Elem, ne pitam za dzabe ovo. Evo pogeldajte ove shotove i recite mi dal je u redu da se ovo ne racuna za misiju. Znaci bilo je sigurno 5 ostecenih, sto trackovanih, sto stunovanih, pitaj boga kako oni to racunaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 3 hours ago, Dule_smor said: Znaci bilo je sigurno 5 ostecenih, sto trackovanih, sto stunovanih, pitaj boga kako oni to racunaju. Ali Dule u uslovima za misiju piše da omogućiš tvojim saigračima da oštete bar 5 vozila koja si ti stunovao ili trackovao. Ako si ga ti stunovao ili trackovao a niko nije pucao po njemu to ti se ne važi za misiju. Recimo na prvoj slici stoji da si dva puta stunovao Emila II ali džabe to kad je šteta koju su tvoji saigrači naneli 0, dakle taj tenk ti se uopšte ne računa za misiju. Druga slika ok, imao si asistenciju opet na tom Emil II, treća slika opet 0 dmg na T34, četvrta slika asistencija na T34. I ok, na osnovu ovih slika što si pokazao ti imaš ispunjen kriterijum misije na 2 tenka a treba ti 5, logično da nije rešena. Ne znam doduše šta se dešavalo sa ovim ostalima što si stunovao ali bih rekao da ih niko nije oštetio a ne da te WG zajebava :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 Pa zato pitam kako se racuna steta kad je i stunovan i truckovan, ovamo pise 0 dmg za stun, a ovamo ima neki dmg jer je truckovan...po meni bi taj dmg trebalo da se podeli ako je u isto vreme truckovan i stunovan i nenesu mu 500 dmg, 250 ide u stun, 250 u tracked...mada mi to ne bi pomoglo za misiju jelte, posto treba 5 razlicitih vozila, a ne jedno vozilo 5 puta:) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Toliko ne razumem šta pričaš da sam uzeo da igram artiljeriju da vidim i sad mi tek nije jasno šta tebi nije jasno. Evo neka random partija Dakle VK 36.01 sam trackovao i neko ga je dovršio, zato imam 59 assisted dmg, kao što je to uvek bilo i do sada, tada ne računa stun dmg. Stun dmg računa samo kad ga stunujem pa ga neko drugi roka, kao u slučaju ovog JPanthera na drugoj slici. Verovatno assisted dmg ima prednost nad stun dmg jer donosi više XP poena i više kredita, u krajnjoj liniji i bitniji je. Ali sve to lepo piše u igri :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts