Zwerko Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 U načelu Wargaming tvrdi da je to potpuno nasumično ali u praksi neki ljudi su čak pokušavali i da dokažu kako postoje amplitude - prvo te malo provuče kroz blato, pa onda malo dobijaš i tako. U načelu nema potrebe cimati se oko trenutnog winrate već samo oko prosečnog a to može da se popravi kontinuiranim boljim igranjem. Ako kontinuirano loše igraš ili igra bot mesto tebe onda ćeš u najgorem slučaju imati oko 45% WR, mislim da nikada u igri nisam video nekoga sa ispod 42-43. Ako igraš dobro, a pogotovu ako igraš u vodu sa više ljudi možeš da se popraviš do 60ak %. A te serije, jbg, imao sam serije od 40 partija sa winrate 10% a imao sam i serije sa 30 partija sa 90% pobeda, kako te ubode, ali da ume da frustrira ume. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 23, 2017 Author Report Share Posted October 23, 2017 A to sto ceo dan juce igram osmice i bukvalno nije bila jedna partija da nisam upao sa desetkama, tri smrti WGu. A sto se botova tice, moze neko pojasnjenje, kako i zasto ih ljudi koriste, da grindaju kredite na tom nalogu, ne kapiram?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Botovi su se od pamtiveka koristili za grindanje exp-a i slicno, ali ne donosi dobre rezultate gotovo nikad. Osmice su trenutno najgore za igranje, najlosiji MM imaju, LT mogu da se provuku, dokle god nije neka gradska mapa. Srecom budu tri tenka sa T10. Koliko sam video T7 i T9 je najisplatljiviji :D tj najnormalniji MM, kao i T10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Kontam da promenim nick iz momcilov u Pajoslav :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Kad vidis koje sve specijale NA dobija a koje EU dobija ako si EU osecas se kao pastorce. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2017 Author Report Share Posted October 27, 2017 Poserem im se bas u Haloween specijal, celo vece su serveri i ping u kurcu, ne moze covek normalno random gejm da odigra, propadose mi personalne rezerve za dzabe edit, evo sada ne moze ni da se udje u igru, fala im sto su mi upropastili dve personalne rezerve i otkad je jebeni tier X patton 205k expa, bio je pre 160k kao najjeftiniji tier X za exp sad su i to povecali mamu im Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2017 Author Report Share Posted October 29, 2017 Valja uzeti i consumabalse i equipment dok su na popustu...ja vec uzeo nesto od opreme, sad da skupim pare za jedno 500 repair i first aid kitova:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Ja odradio sve misije, samo da ubijem leviathana 10 puta, tacnije mora izgleda last hit da bude moj da bi mi priznao tu misiju :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Tesko ga je ubiti kad ostane na 1000 hp svi se stekaju niko nece da puca,posto franke i stain prave oko 650 dmg sa oba topa,ja sam na 6/10 ne znam ni sam kako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2017 Author Report Share Posted October 29, 2017 Samo da napisem da Emil I govno ima najgori autoloaderski top i igri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Sto to druze,ja ga danas uzeo emila I,cak i onaj top sa 179 pen moze da se igra?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2017 Author Report Share Posted October 29, 2017 Taj i moze, al onaj sledeci ima jos goru disperziju i aim time, treba pola sata da stojis dok nanisani, kao da nije autoloader...i onda ode granata u tri lepe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Nemoguce! AMX 50-100 je gori 100%! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Kakvi ste sa tokenima? Imam detonation 6/7 a ovaj drugi 1/8 ne znam kako da ih dobijem uopste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Pise da drugi top skuplja 3,2 al sa opremom i posadom,mora sigurno da se spusti na 2,xx sto i nije tolko lose,mada se meni cesto desava da mi na nekim topovima nisan mnogo duze skuplja od onog sto pise u opisu tenka. Sent from my Moto C Plus using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2017 Author Report Share Posted October 30, 2017 Zato sto to nije realna vrednost vec se mnozi sa nekim indexom...znaci ako pise da je aim time 3.2 s, on je u stvari 5s recimoSent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 5 sekundi ako imas racunar iz 2009, 3,2 ako imas racunar iz 2013+ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2017 Author Report Share Posted October 30, 2017 Pajo pls, procackaj malo po netu i videces da je ovako kako sam napisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 @Coyote Skupio si sve tokene iz ove nedelje onda, cekas petak za novu turu misija gde ces da dobijes ostale. Nije lose event, samo u kreditima si dobar 4milke plus jos ako te useru mesta u garazi ili u baraci iz tierIII i tierIV sarkofaga nije lose, nije lose. Naravno, partije gde ti 3 lika umru odmah a ostatak juri da ubije minjone dok ti gledas da ubijes glavnog ti malo po malo uzimaju dusu, mic po mic. Imao sam partiju gde su se 3 lika prevrnula. U jednoj je lik mislio da ce da profitira ako se zakuca u poprecnog Stain-a sa 27hp-a a on bio na full-u. Ostao je vez 90% istog :D Ne kapiraju ljudi da su povecali ram dmg za ovaj mod da bi omogucili Glavnom baji da neosmetano ide marsutom. Naravno "shoot the glowing bits" je za mnoge visa nauka. Jos ako im se pokaze ovo sa dva tureta kao uspeh, nova meta :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Ja ne znam kako da pucam iz drugog topa, na Q se ne desava nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 30, 2017 Author Report Share Posted October 30, 2017 moras da obrises sve modove da bi radio sekundarni top...inace ja skoro nista nisam ispratio ovaj specijal, a i mnogo su im konfuzne misije postale bre...kad ce lepo da vrate kampanju, fale mi jos dve misije za t55a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Tako je dule! i mene zabole za ovaj specijal, ja uzeo T55-A relativno skoro pa treba sad raditi misije za Obj. 260 jbg :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 @Pekarman 4 milke? Ja sam mozda uzeo 500k :( doduse 2 dana premiuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
povuci_potegni Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 (edited) ja sam za vikend "uzeo" oko 1,5 mil,300k od onih pobeda, jos par puta po 75k i 50k,i dobio sam premium i dobio bonuse za kredite i cukao sa onim t34-85m po 50k u proseku po partiji :)) Edited October 30, 2017 by povuci_potegni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Taj rad, imas garantovano 300k dnevno ako odigras 15 partija PvE, ne racunam bonuse iz kovcega jer RNG u pitanju. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts