nenaddoca Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Imam problem da procesorom. Radna brzina mu je 3.16 ali posle nekog vremena opade na oko 2 ili cak na 1.2. Da li zna neko kako to da resim jer posle 20 min fps mi naglo opade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Idi u Control Panel -> Power Options i namesti na "High Performance". Ako problem ostane, imaš problema s hlađenjem procesora, pa prelazi određenu temperaturu nakon koje obara takt da smanji grejanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenaddoca Posted December 24, 2016 Author Report Share Posted December 24, 2016 Bilo je u pitanju hladjenje procesora.Sredio sam to sad radi normalno,cak sam ga i overclokovao na preko 3.5 i radi bez problema,Temperatura je bila preko 95 na 10 % iskoriscenosti pre nego sto sam sredio,a sad je oko 72 na 100 % iskoriscenosti(sa overcloakom). Hvala na pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts