Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

Uzbudljiva završnica Fortuna Championship Series

Recommended Posts

9.-kolo-rezultati.png?fit=600%2C337

Deveto kolo Fortuna Championship Series nas polako uvodi u završnicu ove sezone. Ostalo nam je još jedno regularno kolo, nakon kojeg će se igrati potencijalni tiebreaker (majstorica) mečevi. Trenutno najviše izgleda imaju dve opcije:

1) Elite Squad pobedi Melting Point, I GGSmurf pobedi Gatekeepers, dobićemo trostruku majstoricu jer će sva ES, MP I GGS biti izjednačeni na drugom mestu sa skorom 6-4. U ovom slučaju će se igrati tri dodatna odlučujuća meča, svako sa svakim.

2) Ako Melting Point pobedi Elite Squad I GGSmurf pobedi Gatekeepers dodatnih mečeva neće biti jer će tabela od drugog do četvrtog mesta izgledati ovako:

  1. MP 7-3,
  2. GGS 6-4,
  3. ES 5-5.

Pre svih ovih kalkulacija, da vidimo kako su se završilo deveto kolo lige.

Overrated vs GGSmurf (10-31)

Odlična partija GGS postave i još jedna pobeda u nizu. U poslednjih 6 mečeva su 5-1 što ih čini veoma ozbiljnim konkurentom za drugo mesto na tabeli i direktni prolazom u plejof.

Veoma visoki skorovi od skoro svih članova tima: Hamzoni 9/1/8, Chopsteek 6/1/10, Stefan 10/3/7, čak je i Panj uspeo da pokupi par ubistva sa support Karmom i završi 3/1/19, tako da se ekipa sigurno oseća dobro posle ovakve pobede i podizanja KDA statistike (odnos ubistva i assistova sa smrtima).

X25 esports vs Elite Squad (22-13)

Napokon smo imali priliku da vidimo i ovaj susret! X25 I dalje ostaje nepobeđen I sada zvanično mogu da kažu da su izdržali nalet svih timova u ligi. Ryuzakiev I Bager su se držali u džungli skoro jednako, ali su ipak X25 lejnovi uspeli bolje da iskoriste prednost svog džunglera I uzmu još jednu pobedu, što ih sada stavlja samo meč pred savršenu sezonu I skor od 10-0.

Vidimo se u desetoj, I ujedno poslednjoj rundi regularnog dela sezone Fortuna Championship Series, koja će sigurno biti najuzbudljivija do sada jer je borba za drugo mesto potpuno otvorena!

Ponedeljak, 21:00 na https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pročitajte na sajtu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this