Jump to content

Uzbudljiva završnica Fortuna Championship Series


rur_bot

Recommended Posts

9.-kolo-rezultati.png?fit=600%2C337

Deveto kolo Fortuna Championship Series nas polako uvodi u završnicu ove sezone. Ostalo nam je još jedno regularno kolo, nakon kojeg će se igrati potencijalni tiebreaker (majstorica) mečevi. Trenutno najviše izgleda imaju dve opcije:

1) Elite Squad pobedi Melting Point, I GGSmurf pobedi Gatekeepers, dobićemo trostruku majstoricu jer će sva ES, MP I GGS biti izjednačeni na drugom mestu sa skorom 6-4. U ovom slučaju će se igrati tri dodatna odlučujuća meča, svako sa svakim.

2) Ako Melting Point pobedi Elite Squad I GGSmurf pobedi Gatekeepers dodatnih mečeva neće biti jer će tabela od drugog do četvrtog mesta izgledati ovako:

  1. MP 7-3,
  2. GGS 6-4,
  3. ES 5-5.

Pre svih ovih kalkulacija, da vidimo kako su se završilo deveto kolo lige.

Overrated vs GGSmurf (10-31)

Odlična partija GGS postave i još jedna pobeda u nizu. U poslednjih 6 mečeva su 5-1 što ih čini veoma ozbiljnim konkurentom za drugo mesto na tabeli i direktni prolazom u plejof.

Veoma visoki skorovi od skoro svih članova tima: Hamzoni 9/1/8, Chopsteek 6/1/10, Stefan 10/3/7, čak je i Panj uspeo da pokupi par ubistva sa support Karmom i završi 3/1/19, tako da se ekipa sigurno oseća dobro posle ovakve pobede i podizanja KDA statistike (odnos ubistva i assistova sa smrtima).

X25 esports vs Elite Squad (22-13)

Napokon smo imali priliku da vidimo i ovaj susret! X25 I dalje ostaje nepobeđen I sada zvanično mogu da kažu da su izdržali nalet svih timova u ligi. Ryuzakiev I Bager su se držali u džungli skoro jednako, ali su ipak X25 lejnovi uspeli bolje da iskoriste prednost svog džunglera I uzmu još jednu pobedu, što ih sada stavlja samo meč pred savršenu sezonu I skor od 10-0.

Vidimo se u desetoj, I ujedno poslednjoj rundi regularnog dela sezone Fortuna Championship Series, koja će sigurno biti najuzbudljivija do sada jer je borba za drugo mesto potpuno otvorena!

Ponedeljak, 21:00 na https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...