Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
kruko

Kako da dobijete “besplatne” zlatne karte iz nove Hearthstone ekspanzije

Recommended Posts

mean-streets-of-gadgetzan

Na jučerašnjem strimu je Blizzard potvrdio da će nova Hearthstone ekspanzija, Mean Streets of Gadgetzan, izaći u četvrtak, 1. decembra.

Kao što verovatno znate, još septembra prošle godine, Blizzard je uveo specijalne ranked nagrade na kraju meseca u vidu zlatnih karata i nešto dusta.

Tada je krajem avgusta izašla ekspanzija The Grand Tournament, a neki igrači nisu otvorili Hearthstone sve do početka septembra, kada su se dobijale prve nagrade iz ranked chesta. Na njihovo iznenađenje, dobili su i karte iz novog seta.

Zašto sada pričamo o ovome? Zato što nova Gadgetzan ekspanzija izlazi tačno 1. decembra uveče, na dan kada se resetuje ladder. Dakle potrebno je da se malo stripite i ne otvorite Hearthstone tog dana, kako biste svoj Ranked chest otvorili tek nakon što novi set bude uveče u opticaju.

Tada bi trebalo da postoje šanse i da iz njega dobijete i neke nove zlatne karte, pa i novu zlatnu epic ukoliko ste uzeli rank 5. Naravno, šanse nisu previše velike, ali postoje, pa zašto ne biste iskoristili priliku, sačekali veče da otvorite ranked chest i obradujete sebe lepom novom epic kartom iz Gadgetzana?

Procitajte na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this