Jump to content

Blizzard nije otkrio novu Warlock legendarnu kartu


kruko

Recommended Posts

warlock-leg

Iako je večeras oko 20h po našem vremenu trebalo da bude prikazana nova Warlock legendarna iz Mean Streets of Gadgetzan seta, to se nije desilo.

Karta je trebalo da bude otključana putem pritiskanja određenog dugmeta na sajtu ekspanzije, i svaki klik na to dugme je punio skalu. Veliki broj fanova je verovao da je ovo “namešteno” odnosno da šta god ljudi radili, karta će se prikazati u precizirano vreme. Kako ipak poslednji deo ovog bara nije popunjen do kraja (ostao je na ~57%)  Blizzard je izgleda rešio da “kazni” zajednicu i pokaže da je ipak od njih zavisilo da li će promo karta biti prikazana ili ne, i tako smo ostali uskraćeni da vidimo novu legendarnu kartu iz seta.

Ovakav način promocije je izazvao puno kontroverzi kod fanova, i mnogi veruju da je ovo loš marketinški potez Blizzarda i da su trebali jednostavno da pokažu novu kartu. Kako sada stoje stvari, Warlock legendanu ćemo videti tek pred sam izlazak ekspanzije, kada Blizzard tradicionalno u jednom talasu izbaci sve preostale karte koje do tada nisu otkrivene.

Prethodna nedelja je bila nedelja otkrivanja The Kabal karata, kada su nam između ostalog otkrivene i Priest i Mage legendarne, obe sa Reno Jackson temom, odnosno moćnim efektom koji radi samo ako nemate duplikata u špilu. To su Raza the Chained za Priesta, i Inkmaster Solia za klasu Mage. Obe deluju kao veoma moćne i veoma zanimljive karte, i gotovo je izvesno da će i Warlock legendarna imati sličnu Kabal temu, odnosno moćan “no duplicates” efekat.

Još na BlizzConu, prilikom otkrivanja nove ekspanzije, prikazan nam je vođa The Kabal frakcije, Kazakus, takođe sa moćnim “no duplicates” efektom. Podsetimo, The Kabal troklasne karte rade samo u okviru klasa Mage, Priest i Warlock.

Prve nedelje promocije nam je prikazana frakcija Grimy Goons sa temom bafovanja miniona u ruci, kojoj pripadaju klase Warrior, Paladin i Hunter, dok ćemo sledeće nedelje videti poslednju frakciju, Jade Lotus, koja je predstavljena klasama Rogue, Druid i Shaman, i koja će najverovatnije imati temu manipulacije mana kristalima.

bar-promo-hs-msog

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...