Jump to content

Najavljen HTC Mayhem


kruko

Recommended Posts

htc-mayhem

Tek što se u vikendu iza nas završio najveći Hearthstone turnir u godini, a već nas ove subote očekuje nova Hearthstone zabava. Kompanija HTC je najavila specijalni Hearthstone događaj pod imenom HTC Mayhem. koji organizuje u saradnji sa timovima Team Liquid i Cloud 9, te kompanijama NVIDIA i Twitch.

Četiri poznate Hearthstone persone, Eloise, Firebat, Savjz i Dog, će se kroz 6 specijalno kreiranih Hearthstone događaja takmičiti i boriti za deo kolača od 8000 dolara, koliki je nagradni fond ovog događaja. Pobednik će osvojiti 4000 dolara, drugoplasirani 2000 dolara, trećem ide 1200 dolara, dok će poslednjeplasirani uzeti 800 dolara.

Šta će tačno biti ove šest igre, nije nam otkriveno i planira se da bude iznenađenje, ali se kao primeri pominju igranje sa rukavicama za rernu ili igranje dok igrači nose HTC Vive.

Deo celog turnira su i specijalni Sabotage i Power-Up bonusi koje igrači mogu da koriste kako bi sebi nešto olakšali ili pak otežali protivnicima, a kolika količina ovih bonusa će im biti dostupna, zavisi od toga kolio im kristala daju fanovi.

Te kristale fanovi mogu nabaviti određenim akcijama na zvaničnom sajtu događaja – htcmayhem.com

Ovaj šou se održava sledeće subote, 12. novembra, sa početkom od 20:30 po našem vremenu, a možete ga pratiti na Dogovom Twitch kanalu, www.twitch.tv/hsdogdog, gde će nam domaćini biti Frodan i TJSanders.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...