Jump to content

GSL organizuje turnir za testiranje promena u SC2


Recommended Posts

starcraft-2-afreecatv

Ukoliko pratite takmičarski StarCraft 2, verovatno ste upoznati sa činjenicom da su David Kim i ekipa letos najavili velike balans i dizajn promene za StarCraft 2 multiplejer u narednoj takmičarskoj godini. O tome možete više pročitati na ovom linku.

Te promene igrači već uveliko testiraju preko test balans mapa u samoj igri i na osnovu feedbacka koji igrači šalju, Blizzard je već korigovao par izmena i nastavio da sve detaljno “pegla” pre početka nove sezone.

U sklopu testiranja tih velikih promena svakako je veoma važno i šta misli korejska StarCraft 2 zajednica o svemu tome, pa je AfreecaTV, koja organizuje najprestižnije korejsko Sc2 takmičenje, GSL, rešila da nakon BlizzCona organizuje veliki turnir sa najvećim StarCraft 2 zvezdama iz Koreje sa ciljem da se testiraju ove promene.

Turnir će se dakle igrati isključivo na mapama sa ovim balans promenama. Nagradni fond turnira je oko 7000 dolara ( u korejskim vonima) i igraće se single-elimination sistem. Prva runda će biti onlajn, dok će se ostatak igrati u AfreecaTV studiju. Raspored možete videti ispod:

Round of 16: November 10-11th
Quarterfinals: November 12-13th
Semifinals, Final: November 14th

Pozvano je 16 igrača koje možete videti ispod, a ono što je nama malo čudno je što je pozvano toliko mnogo Protossa u odnosu na ostale rase, ako je već cilj da se testiraju sve promene kod rasa.

gsl-balans-mapa-turnir

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...