Jump to content

Kupite StarCraft 2 portrete i podržite najbolje igrače


Recommended Posts

sc2-blizzcon-portreti

Blizzard je nedavno uveo mikrotransakcije u StarCraft 2, nešto što su igrači godinama tražili kako bi mogli da podrže igru plaćanjem za kozmetičke stvari. To su stvari poput “announcer” glasova, skinova jedinica, paketa emotikona, portreta i sličnog.

Prvi specijalni bundle portreta stiže nam za ovogodišnji BlizzCon. Umetnik Nicolas Chaussois je uradio specijalne portrete svih 16 učesnika ovogodišnjeg svetskog StarCraft 2 šampionata na BlizzConu, kao i sličicu čuvenog Gosu trofeja koji svake godine podigne šampion sveta u StarCraft 2. Pored svega toga, uradiće i specijalni šampionski portret onoga ko osvoji trofej.

Ovih ukupno 18 portreta će se prodavati i kao in-game avatari koje možete pazariti u battle.net šopu. Blizzard je rešio da na ovaj način podrži direktno i same igrače, i to tako što će deo ukupnog profita od prodaje ovog paketa ići samim igračima, jednako raspoređeno za svih 16 od njih. Ovo će posebno značiti igračima iz Koreje, koji trenutno prolaze kroz težak period, pošto je Proliga ugašena i mnogi timovi raspušteni.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...