Dule_smor Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 9, 2017 Report Share Posted April 9, 2017 nije ti ovo lilard cj topic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 koliko mi je krivo sto denver nije usao u plej of, toliko mi je krivo sto majami nije usao isto na drugoj strani. prekul ekipa, steta sto su kasno poceli da pikaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 Greota za Majami, malo mi smrdi na mućak zadnji dan, Netsi i Hawksi predali tekme.Mavs, Denver i Heat čekam sledeću sezonu da izdivljaju Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 posto inace bruklin moze da pruzi otpor nekoj ekipi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 a realno je i da mogu ali ne sa onom postavom,nisu igrali ni bruk ni lin i jos nekoliko igraca,ocekivan ishod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 15, 2017 Report Share Posted April 15, 2017 Nabasah na odličan tribunhttps://www.theplayerstribune.com/damon-stoudamire-nba-letter-to-my-younger-self/ Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Pacersi promašili poslednji šut, tako da su LeBron i ekipa poveli 1:0. Spursi se prošetali protiv Grizzliesa. Giannis demolirao Raptorse. Gobert igrao 17 sekundi, ali je Joe Johnson u poslednjoj sekundi doneo brejk Jazzerima protiv Clippersa. Sve u svemu, fin početak, samo šteta za Pacerse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Kaži Pajseri lepo, da se ne lomi jezik :)Usralo je Dzoa, ali jebi Kliperse.Simmonsova blokada mi uzdigla penis, bas ga otreso ko slinu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 "Usralo je Dzoa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 jednom all star,uvek all star,zver je dzo i meni je nejasno bilo zasto ga majami nije zadrzao posle sjajne prosle sezone,igrali bi play off nesumnjivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Blazersi mučili Warriorse tri četvrtine, ali nisu mogli do iznenađenja. Dame i CJ pokidali. Jimmy Butler izJordanovao Celticse. Brada i Beverly ugazili Wesa i ekipicu. Wall gets W for Wizards lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Beverly je manly man, pomalo izgleda ko ludaci iz anime filmova, sa tim ludackim ocima. Prija dusi kako raskrinka Westbrooka svaki put. Bullsi su bas dali neocekivan timski effort, Rondo ih gurao i namestao prvu polovinu sa Lopezom kao djubretarom, pa posle podivljali Jimmy i Portis koji je odlucio da zameni mutavog Mirotica :) Draymond MVP, demolirao je odbranom, ove sezone je izdivljao, do te mere da ne znam dal on il Kawhi za DPY Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Simpa su ovi Indijanci Paceri, ali koliko god da mogu da natrpaju Cavse, uvek mogu više da prime. Kawhi zver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Al se posro gospodski po sudijamahttps://streamable.com/xnihh Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 Ja sam gledao malo 4/4 i stvarno im nisu dali da igraju odbranu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 bilo je gresaka na stranu memfisa al daleko da je to odlucilo pobednika,vodili su ih i preko 20 dobar deo utakmice a kawhi je zasluzio apsolutno svako bacanje koje je imao,to je i bio jedini nacin da ga zaustave da ne poentira iz igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Raptorsi izjednačili, mada su Bucksi sve vreme pretili. Mislim da će svaka utakmica biti na par poena razlike. Bullsi došli do 2:0 posle mečeva u Bostonu. Ne znam šta da mislim o ovome. Clippersi izjednačili, ali je Utah svako malo dolazila u priliku da ozbiljno zapreti, a onda failovala. Ako se Gobert vrati biće svašta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 Konacno su pustili Ronda sa lanca! Taman moze Carlisle da uci na greskama dok gleda plejof iz fotelje ;D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 nisu ni cavsi ludi sto su izbegli bulse protiv kojih su imali 0-4 u sezoni,cudna ekipa mnogo,gube od fenjerasa a dobijaju jace ekipe,mnogo su nezgodni i to su pokazali u prve dve utakmice protiv bostona iako se videlo da thomas uopste nije bio svoj gde je promasio lom slobodnih bacanja,izgleda ga je sad bas sustiglo sve ono sto se desilo sa njegovom sestrom,cudan je nba mnogo,u jednom trenutku je taj cikago izgledao kao najgora ekipa u ligi a evo imaju sanse da prodju prvu rundu plej ofa,prvi sam ih pljuvao priznajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 rondo je poceo da lici na onog iz bostona, a kad je takav nema puno boljih plejeva od njega. Meni je svakako boston nekako mlak i nije mi ekipa za grindanje u plejofu. Nesto kao atlanta od pre par godina. S druge strane milvoki je bas opasan. Jbno su ko hobotnice, udovi na sve strane. Skupljaju, udvajaju a pritom stizu maltene sve da zatvore. Samo im napad skripi jer su neiskusni, jbga, ali za par godina, ako ostanu u ovom sastavu bice prejaki. Iskreno bih vise voleo njih da gledam protiv klivlenda, nego toronto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Dinamični duo - Wall i Beal za sada bolji od Hawksa. 2:0 u seriji. Wes je sam nosio OKC u tri četvrtine, a onda je, kao što mu se ponekad dešava, potpuno izgoreo i izgubio utakmicu. 2:0 za Houston. U lakšoj trening utakmici (osim nekih 8 minuta druge četvrtine), svi Warriorsi su se upisali i oduvali Blazerse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 A kad se bira mvp regularnog dela sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 koliko sanse ima jokic da osvoji mvp titulu, a dule? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts