Jump to content

EPICENTER krunisao Dignitas


rur_bot

Recommended Posts

csgo_dignitas

Dignitas je u velikom finalu savladao poljski Virtus.Pro

Dignitas je na putu do finala savladao Fnatic i Natus Vincere sa 2-1. Virtus.Pro je sa druge strane pobedio brazilske favorite sa 2-1 i plasirao se u finale.

Dignitas su pobedili Virtus.pro sa rezultatom 2:1 i time osvojili EPICENTER (11:16 na mapi Nuke, 16:5 na mapama Cobblestone i Mirage).

Nuke je bila mapa izbora Dignitasa tako da je bilo iznenađujuće videti Virtus.pro u vodstvu na toj mapi još od početka. Virtus je uspeo da dobije pištolj-rundu kao TT zahvaljujući Viktoru “TaZ” Vojtasu koji je dobio čak 4 fraga. Posle nekoliko “eko” rundi, Dignitas je uspeo da dobije prvu “full-buy” rundu uz pomoć Matjuasa “MSL” Lauridsena koji je dobio 3 fraga. Zbog veštine i forme Pavela “byali” Bielinskija, Virtus je završio prvo poluvreme rezultatom 11:4.

Drugo poluvreme započelo je sa Dignitasom koji je dobio prve tri runde. Dignitas je pokušao da se povrati na svoj put ali je Virtus uspeo da privede rezultat na 16:11.

Sledeća mapa je bila Cobblestone, mapa na kojoj je Virtus tradicionalno veoma jak. Međutim, Dignitas je uspeo da zadobije prednost još od početka, dobijanjem četiri runde zahvaljujuči raznim “push” napadima. Virtus je pojačao odbranu pa je uspeo da smanji rizik na minimum dobijanjem tri runde zaredom. Danci su uspeli da dobiju Cobblestone rezultatom 16:5.

Mirage je bila odlučujuća mapa. Na Mirageu nije bilo mnogo priča. Danci su vrlo jednostavno došli do vodstva nošeni momentumom sa prethodne mape –  12:1. Rene “cajunb” Borg i Emil “magiskb0y” Reif su zaslužni za pobede na poslednjim rundama u odlučujućoj mapi.

Dignitas je kao šampion osvojio 250.000 dolara, a finalista Virtus.Pro 100.000 dolara. Treće i četvrto mesto dele SK Gaming i Natus Vincere koji su osvojili po 40.000 dolara.

 

Autor: Nikola Ivanović

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...