Jump to content

Nova: novi co-op commander u StarCraft 2


Recommended Posts

nova-co-op

Još pre desetak dana smo saznali da će Nova biti novi co-op komandant u ovom popularnom StarCraft 2 modu, a danas imamo prilike da vidimo šta nam ona donosi u co-op.

Co-op je u StarCraft 2 stigao sa Legacy of the Void ekspanzijom i veoma brzo je postao izuzetno popularan mod kod publike koja nalazi da je klasični 1vs1 StarCraft 2 previše stresan za igranje.

U proteklih godinu dana Blizzard je puno radio na razvoju co-op moda, pa smo tako dobili nove commandere, nove mape, nove nivoe težine, nove mogućnosti za apgrejd commandera i jedinica, a dodati su i specijalni mutatori koji dodaju nove slojeve težine i zabave u co-op.

Nova ove godine takođe sija punim sjajem, dobila je čitav set specijalnih misija, a ima i značajnu ulogu u Heroes of the Storm. Sada nam stiže i kao commander u co-op.

Nova će takođe biti jedan od commandera koji se nalazi direktno na polju, i akcenat kod nje će biti na Ghost mehanikama – Nuke, Stealth, gadžeti i generalni fokus na akciji, sa malom, ali odabranom armijom elitnih jedinica.

Njeni abilitiji ne koštaju energiju, već se plaćaju mineralima i imaju mali cooldown. Makro kod nje neće biti previše zahtevan, jer developeri žele da se igrač fokusira na borbu i mikromenadžment. Zato nema supply depota, već ograničeni supply na 100 koji imate odmah i jedinice koje momentalno dolaze na teren.

Sve detalje o Novi u co-op modu, možete pročitati na linku ovde, a ispod pogledajte promo trejler:

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...