Jump to content

Startuje WarCraft 3 Ting Invitational plej-of


Recommended Posts

warcraft-3

Pre oko mesec dana smo vam najavili ovaj veliki WarCraft 3 turnir, koji organizuje WarCraft 3 Human legenda iz Francuske ToD, u saradnji sa kompanijom Ting.

Turnir je okupio neka od najvećih aktuelnih imena svetske WarCraft 3 scene, koja su bila zvezde još u vreme najveće popularnosti ove čuvene strategije.

Grupna faza turnira je završena i svakako najveće iznenađenje je ispadanje korejskih favorita, kao što su Moon i Remind, tako da je Lyn ostao jedini Korejac koji će braniti boje ove esports Meke u plej-ofu.

Sa druge strane, kineski igrači su izdominirali grupe, pa će čak 5 od 8 igrača u četvrtfinalu biti Kinezi, što je i razumljivo imajući u vidu da je popularnost wc3 danas najveća upravo u Kini, gde NetEase, zvanični kineski Blizzardov partner i dalje organizuje ozbiljne turnire, od kojiih je najpoznatiji Golden Championship Series, na kome će ove zime učestvovati i naš igrač Rudan.

Mečevi četvrtfinala Ting Invitationala se igraju danas i sutra, i možete ih pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/esl_wc3, gde će vam domaćin biti upravo ToD.

Danas od 17h po našem vremenu igraju Lyn vs Infi, dok će od 19h igrati TH000 protiv Fly100%.

Sutra (subota) igraju uzdanice Evrope na ovom turniru. Rus Happy od 15h igra protiv Life-a, dok od 19h igraju Ukrajinac Froggy protiv Kineza 120, a mečeve takođe možete pratiti na pomenutom Twitch kanalu.

ting-warcraft-invitational-plejof

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...