Jump to content

Najavljen SeatStory Cup VI


kruko

Recommended Posts

seatstory-cup-vi-logo

SeatStory Cup Hearthstone turniri su jedni od najzabavnijih Heathstone događaja godine, podjednako omiljeni i kod publike i kod igrča. Hearthstone zajednica bi često izdvajala upravo ovaj turnir uz Viagame House Cup, kao primarne kako jedan Hearthstone događaj treba da izgleda.

Zato nas uvek raduje kada dobijemo najavu novog SeatStory turnira. Produkcijska kuća TakeTV, koja stoji iza organizacije ovih turnira, je upravo najavila šesto izdanje SeatStory kupa.

Turnir će se održati od 15. do 18. decembra ove godine, u dobro poznatom studiju TakeTV u Nemačkoj, u gradu Krefeld. Studio se prostire na 2000 metara kvadratnih i pored produkcijskog dela sadrži i gomilu propratnog sadržaja za sve goste, pa između ostalog i gejming bar.

Još uvek ne znamo koje ćemo igrače gledati ovog puta, ali poznajući ove turnire, nema sumnje da će to biti najpoznatija imena sa scene.

HomeStory turniri su poznati po gomili propratnog sadržaja, žurkama i pijanim takmičarima na kraju svakog dana, u kućnoj atmosferi koju TakeTV pravi, a kao i svaki put i ovaj turnir će imati neku specijalnu temu kojom će biti obeležen događaj, i na osnovu hintova sa zvanične najave, mislimo da će to ovoga puta biti novogodišnja i zimska tema.

Nagradni fond turnira je 20 000 dolara, a kada bude bilo više detalja o formatu i takmičarima, i mi ćemo vas obavestiti.

seatstory-cup-vi

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...