3LANCER Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 Na, naročito jer će biti tesno s vremenom, namestiš se na licu mesta i piči :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Mislim da ste suviše ozbiljno shvatili HP-ov promo shuffle turnir :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKSha Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Bez uvrede,ali ako je previse neozbiljno(sednes gde te smeste,bez koriscenja svoje opreme) i ako je na ustrb vremena ,zasto su ga organizovali i zasto placamo po 300(nije akcenat na parama)?! :Jos jednom,samo iznosim svoje misljenje ,nista licno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Verujem da je zato da bi se osiguralo ko će sigurno doći a ko neće. Jer kad je free, onda se prijavi 1000 ljudi a dođe 5 :) Makar iz iskustva sa turnirima koje smo mi organizovali. Naravno, ko neće da igra pod takvim uslovima i ne odgovara mu, on se ni ne prijavi niti dođe. Ja da igram "profi" kanter a da je turnir shuffle, da me smeste sa 4 druga random lika, stvarno ne bih od toga očekivao previše, jer na primer mogu da me smeste sa klincem od 10 godina koji je prvi put seo za računar. Džaba mi onda moja "profi oprema". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKSha Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Slazem se u mnogo cemu sa tobom ,bez daljnjeg.No,ne radi se o "profi" opremi,niti o "profi" kanteru,vec o tome da i mi amateri istripujemo da igramo nesto,ma koliko to neozbiljno bilo a ne da te neko pozuruje i uskracuje mogucnosti da igras na opremi na koju si navikao.Iz iskustva, verovatno znas da na bilo kom lan party-u svakako igras sa 4 random lika,ali isto tako imas vremena da se podesis i da odigras na miru.Takodje,uplatis ucesce kao i ovde,ali ne odigras jednu mapu,izgubis,i palis gajbi. Sve u svemu,ako je akcenat na marketingu kompanije "HP" nije bilo nuzno uzimati klincima od 10 godina novac da odigraju jednu mapu sa momcima od 25 koji igraju takodje na amaterskom nivou :). Slozices se sa mnom,nece im to biti neko iskustvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 slažem se, otuda i šafl. pa bude jedan dobar od 25 sa jednim klincem od 10 i jednim prosečnim protiv drugog od 25 i tako u krug. no naravno svašta biva na promo turnirima tako da ko će ga znati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCc Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 I kakav je bio shuff?, evo ja sam uplatio al ko ce se iscima pre 10h :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 bio je ok koliko sam skapirao, sutra se igraju finala. zezao je net u celoj areni pa je to odugovlačilo malo sve aktivnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted October 9, 2016 Author Report Share Posted October 9, 2016 Ljudi, hvala mnogo na strpljenju toleranciji i fer pleju, bilo je dobrih meceva, napeta finala i nagrade su otisle u prave ruke. Problemi... eh, sta je CS turnir bez problema? :) Nadam se da ste se lepo proveli pa da dogodine pravimo jos bolje :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 (edited) Zelim da se zahvalim svima koji su ucestvovali i organizaciji, bilo je super igrati i steci neka nova prijateljstva :D p.s hvala na tastaturi prelepa je :D samo tako nastavite! :) Edited October 9, 2016 by mrva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts