Jump to content

ELEAGUE domaćin CS:GO Major turnira


rur_bot

Recommended Posts

csgo_taz_eleague_major

Kompanija Turner, vlasnik ELEAGUE, ima pune ruke posla u espor industriji. Najnoviji dodatak portfoliju je i organizovanje i održavanje Valveovog CS:GO Major turnira.

“Kada smo lansirali ELEAGUE, ideja nam je bila da lansiramo brend koji će doneti najbolje moguće iskustvo za esport timove, igrače, fanove i gledaoce. Zahvalni smo celoj komuni na podršci i angažovanju oko sadržaja koji im pružamo” – izjavio je Leni Danijels, predsednik Turner Sportsa. “Za manje od godinu dana od osnivanja ELEAGUE, sa uzbuđenjem najavljujemo da ćemo biti domaćini sledećeg Valveovog Counter Strike:Global Offensive Major šampionata. Iskoristićemo sve naše resurse da bi podigli ovaj događaj na još viši nivo.”

Kao i Majori pre ovoga, 16 timova se takmičiti za mesto na Major turniru. G2 Esports, Team EnVyUs, OpTic Gaming, Counter Logic Gaming, FaZe Clan, mousesports, Ninjas in Pyjamas i Team Dignitas su automatski pozvani u kvalifikacije, dok će drugih 8 timova biti poznato posle regionalnih kvalifikacija.

ELEAGUE Major je zakazan za 22. Janur i trajaće do 29. Januara 2017 godine, sa dva dana pauze između grupne i plejof faze. Prvi deo će se odigrati u Turner Studios dok će plejof i veliko finale biti odigrani u Fox Theatre u Atlanti, koji prima 4.665 gledalaca. Veliko finale će takođe biti prenošeno uživo na TBS pored striming platformi.

 

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...