Jump to content

Startovao sa radom HSReplay


kruko

Recommended Posts

hs-deck-tracker

Od sada ćete moći da vaše Hearthstone partije ponovo gledate i delite sa prijateljima.

Jedna od glavnih funkcionalnosti koju Hearthstone igrači traže, praktično od kada se igra pojavila, jeste mogućnost snimanja partija za kasnije gledanje. Par godina kasnije i Hearthstone još uvek nema tu mogućnost.

Ovo je posebno važno igračima koji žele da analizom poboljšaju svoje partije, jer naknadno sagledavanje poteza i partija vam omogućava da bolje razumete određene matchupe i svoje greške, ali i one protivnikove.

Osim ličnog napredovana, tu je i socijalni faktor, jer koliko puta smo svi mi imali neke sjajne partije koje smo želeli da podelimo sa drugima, ali zato što ih nismo snimali, one su zauvek otišle u nepovrat, i jedino što možemo je da ih prepričavamo prijateljima.

Zajednica koja stoji iza HearthSim je ovih dana zvanično pokrenula projekat HSReplay, sistem i sajt gde se sve vaše Hearthstone partije automatski čuvaju nakon što odigrate partiju. Sačuvane partije možete gledati na vašem nalogu na ovom sajtu, tako što ga povežete sa vašim battle.net nalogom.

Program preko koga se gledaju partije je vrlo detaljan i slikovit, te vam omogućava jasan i precizan pregled svakog poteza vas i vašeg protivnika tokom trajanja partije.

HearthSim zajednica takođe stoji iza popularnog Hearthstone Deck Trackera koji koriste mnogi igrači, a koji vam omogućava da preko njega čuvate vaše deckove i njihovu detaljnu statistiku, ali i da pratite vaše i protivničke karte tokom igranja partije. Sa početkom rada sajta HSReplay u Hearthstone Deck Tracker je ugrađena funkcija koja vam automatski sačuva svaku vašu odigranu partiju na vaš nalog sa HSReplay, tako da možete odmah po završetku da je gledate i analizirate.

Ukoliko niste ranije koristili Hearthstone Deck Tracker, savetujemo vam da ga obavezno probate, jer vam dosta olakšava čuvanje vaših deckova, ali i omogućava detaljan pregled statistike vaših partija, i veliku pomoć prilikom igranja samih partija, i pritom je potpuno legalan, odnosno Blizzard je potvrdio da nema problema sa njegovim korišćenjem.

Ukoliko želite da probate Deck Tracker, možete ga preuzeti OVDE.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...