Jump to content

ESL One New York 2016 će biti dostupan u VR tehnologiji


rur_bot

Recommended Posts

csgo_vr

ESL je najavio da će predstojeći ESL One turnir biti strimovan u VR tehnologiji. Ovo je prvi esports događaj koji će biti prenošen i na ovaj način.

Counter Strike: Global Offensive turnir u Nju Jorku će dobiti još jedan ugao gledanja. Tačnije vlasnici VR setova će moći mečeve da gledaju iz svih uglova. Ovaj sistem je potpuno nov, i donosi novi način posmatranja i analiziranja mečeva.

“Uzbuđeni smo, što smo u mogućnosti da budemo prva esports organizacija koja će prenositi mečeve sa ESL One New York 2016 u VR tehnologiji. Ovaj novi način prenosa će preneti gledaocima osećaj iz same arene, kao i novu perspektivu vrhunskog CS:GO igranja pomoću ingame VR kamere. Esports je pomogao u razvijanju video striminga, i ponosni smo što pravimo sledeći korak ka budućnosti prenosa.” – izjavio je Sjuart Even, Product Manager iz ESLa.

Ovaj novi način praćenja esports događaja ESL je ostvario u saradnji sa SLIVER.tv kompanijom koja se specijalizovala za VR prenose esports događaja.

ESL One New York 2016 je zakazan za 1 i 2 oktobar u Barklaj Centru u Nju Jorku. Osam CS:GO timova će se takmičiti za nagradni fond od 250.000 dolara.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...