Jump to content

StarCraft 2 patch 3.6


Recommended Posts

starcraft-2-patch-3-6

Najnoviji patch za StarCraft 2: Legacy of the Void donosi pre svega puno novina vezanih za co-op misije.

Dobili smo novog co-op commandera, svima omiljenog Alaraka, vođe Protoss frakcije Tal’darim. Alarak je ofanzivni komandant, i prvi u co-op misijama koga istovremeno igramo i kao jedinicu i kao commandera koji ima bar sa “specijalkama” na vrhu ekrana. Alarak kao jedinica ima izuzetno agresivan set veština, ali je isto tako veoma ranjiv, te to rešava tako što uvek radije žrtvuje svoje podanike nego sebe samog, pa će uvek biti poslednji koji umire na bojištu. Više detalja o Alaraku kao novom commnaderu, možete da pročitate OVDE.

APSTMBHP4ORX1473468832820.gif?resize=600

Dobili smo i novu co-op misiju, pod imenom Mist Opportunities. Egon Stetmann, naš stari prijatelj iz Wings of Liberty kampanje, ostao je nasukan na Bel’shiru, i na osnovu njegovog novog izgleda, možemo da kažemo da je poprilično “fijuknuo”. Naša uloga u co-op misijama će biti da mu pomognemo u sakupljanju terrazine gasa, tako što ćemo štititi Harvesting botove. Više detalja o novoj co-op misiji možete videti OVDE.

K0BC8PWTJJTZ1472511958402.gif?resize=600

U StarCraft 2 co-op misijama su nedavno uvedeni nedeljni mutatori, što su specijalni izazovi koji dodatno otežavaju igranja misija. Sa novim patchom stigli su u Custom Mutatori, koji vam omogućavaju da izabrete bilo koje od svih dosadašnjih mutatora i stavite ih u vašu co-op misiju. Za razliku od weekly mutacija, gde je maksimum 3, ovde možete staviti čak do 10 različitih mutatora, iako je to praktično nemoguće pobediti. Ali StarCraft 2 igrači vole izazove. Detaljnije o custom mutacijama, čitajteOVDE.

Na kraju patch donosi i nekoliko balans promena za određene komandante u co-op misijama, za Abathura, Raynora i Vorazun.

Mimo co-op misija, ono što je veoma bitno za multiplejer deo igre, jeste to što je sada implementiran matchmaker i za test mape. Ovo je veoma važno jer će kvalitet testiranja promena podići na viši nivo, pošto će sada igrači dobijati protivnike odgovarajuće njihovim veštinama igranja.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...