Jump to content

The Gauntlet King of the Hill – Test Map Edition


Recommended Posts

Sc2 replay stats test map turnir logo

Gauntlet i SC2ReplayStats se vraćaju sa novim StarCraft 2 turnirom zanimljivog formata, uz najbolja foreigner imena.

Produkcijska kuća NexusRecall i organizacija The Gauntlet su trenutno među najaktivnijim organizacijama na takmičarskoj sceni StarCraft 2. Uz 2na2 turnir i The Gauntlet ligu, sada nam donose i zanimljiv turnir koji će se igrati isključivo na test mapi, gde se testiraju nove promene.

Ukoliko ne znate o čemu se radi, Blizzard je pre par nedelja najavio velike promenekoje će stići u StarCraft 2 multiplejer u narednoj godini, i ubrzo zatim je stigla i test mapa gde će te promene moći da se tesitraju.

Veliki broj radikalnih promena i redizajna mnogih jedinca će svakako uneti puno svežine u strategije i buildove, pa je zato i ideja ovog turnira da se kod igrača nagradi kreativnost i inovativnost, koristeći promene koje test mapa koristi.

Format turnira će biti King of the Hill, gde igrači napreduju nakon dve vezane pobede i zarađuju 200 dolara. Na turniru će se takmićati 5 poznatih igrača sa zapadne scene, to su: Scarlett, KelaZhur, Masa, Bails i Bly.

Sponzori turnira su SC2ReplayStats, na kome će biti dostupni replay pack i analize po završetku događaja, kao i sajt za eSports klađenje, Matcherino, koji daje kupone vredne 1$ publici i svaki iskorišćen kupon će ići dodatno u nagradni fond turnira.

Turnir startuje danas(ponedeljak) od 18h, i možete ga pratiti uživo na Twitch kanalugauntletsc2, na kome će vam domaćini biti Elementfini i BobbyAwesome.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...