Jump to content

Jin Air Green Wings su StarCraft 2 Proleague šampioni!


Recommended Posts

Jin Air Green Wings Proleague pobednik

Završena je sezona 2016 najkvalitetnijeg i najdugovečnijeg timskog StarCraft 2 takmičenja, StarCraft 2 Proleague.

Do velikog finala su stigle ekipe Jin Air Green Wings i KT Rolster, dva i realno najkvalitetnija tima trenutno na sceni Južne Koreje. Igrači KT Rolstera su ove godine imali konstantne uspehe, pogotovo Zest, Stats i TY. Ipak, Maru, Rogue, SoS i ekipa su lajnap protiv koga se jednostavno morate boriti do poslednje kapi znoja, jer je u pitanju jedan od najreprezentativnijih timova, bar po imenima igrača.

Ispostavilo se da je KT Rolster ušao sa previše samopouzdanja u duel, i to im se na kraju odbilo o glavu. SoS, Maru, Cure i Trap su počistili svoje protivnike za iznenađujuće brzo završeno finale i pobedu o 4-0, uzevši tako prvu Proleague titulu u istoriji tima, nakon što im je prošle godine za dlaku izbegla u finalu, kada su izgubili od SK Telecom T1 rezultatom 4-2.

Verovatno najbizarniji i najkontroverzniji momenat u finalu jeste odluka Zesta da u PvP protiv Trapa proba cheese strategiju, Cannon rush, koji je Trap sa lakoćom odbio, pa je tako najbolji igrač KT Rolstera na jeftin način izgubio svoj meč.

U finalu smo gledali samo Protoss i Terran mečeve, pošto su jedina dva Zerga, Rogue i Leenock, trebali da igraju mirror, ali je pobednik odlučen pre nego što je njihova partija stigla na red.

Ukoliko ste jutros propustili da gledate veliko finale uživo, svi VOD-ovi finala će biti opremljeni na OVOM Youtube kanalu, gde ćete moći da ih gledate već kasnije u toku dana.

Jin Air Green Wings Proleague pobednikfoto: Fomos

 

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...