Jump to content

Hearthstone: stigao hotfix za 40 gold quest problem


kruko

Recommended Posts

Daily quest Hearthstone

Proteklih dana je Hearthstone igrače mučio jedan izuzetno čudan bug, a to je da su svi dobijali samo questove koji vrede 40 golda, kao i Tavern Brawl quest. Daily Quest od 40 golda je takozvani tier 1 quest, za razliku od tier 2 questova koji vrede 50, 60, 80 i 100 golda, i koje igrači svakako preferiraju.

Delovalo je zaista pomalo čudno da se ovaj problem pojavi baš u trenutku trajanja nove avanture, jer mnogi igrači radije sakupljaju gold za kupovinu krila avanture ( koštaju 700 golda svako), umesto kupovine za pravi novac, pa su na forumima i Redditu brzo prohujale teorije zavere da se ovaj bug nije tako slučajno baš sada pojavio.

Problem je trajao 3-4 dana, ali je jutros stiglo rešenje za problem u vidu hotfix patcha, koji je ciljno rešavao samo ovo, tako da bi od danas dostupnost svih questova trebalo da bude vraćena na normalnu, odnosno da igrači sada mogu da ponovo dobiju i ostale, vrednije questove u igri.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...