Jump to content

TI6: Kineski tim Wings Gaming ide u polufinale


Lucky

Recommended Posts

Cpil0OOUEAAtfcH

Wings Gaming je poslao MVP Phoenix u donju polovinu plejof tabele, pobedom od 2-0. Kineski tim je ovom pobedom yagarantovao sebi mesto u Top 3 na The International 2016.

Obe runde u u ovom meču su bile definisane agresijom., jer su oba tima zalazila duboko u protivnički deo mape da bi osigurali eliminacije i prednost na mapi. Wings Gaming je dobio prvu rundu zhvaljujući superiornoj vidljivosti na mapi, predviđajući MVP Phoenix zasede pod okriljem dima i reagujući na koreanske rotacije u srednjem delu igre. MVP Phoenix je potpuno uništen pri pokušaju da napadnu protivničku bazu, momenat koji je Wings Gaming iskoristio da uzvrati istom merom i osvoji prvu rundu.

U drugoj rundi Wings Gaming je nastavio svoju agresivnu strategiju i sa odličnim pozicioniranjem limitirao broj žrtava tokom okršaja sa korejskim predstavnikom. Izbor Faceless Voida i Elder Titana se pokazao kao pun pogodak, jer je pomoću njihovih akcija Wings Gaming pravio sebi prostor da izvši kontranapade na MVP Phoenix. Kako je runda odmicala, Wings Gaming je dobijao sve više okršaja, i uspešno osvojio protivnički Tron.

Wings Gaming će za sledećeg protivnika imati Evil Geniuses u borbi za mesto u finalu. MVP Phoenix se sada nalazi u donjoj polovini plejof tabele, gde će igrati eliminacioni meč protiv Team Liquid.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...