Jump to content

TI6: MVP Phoenix i Wings Gaming u drugoj rundi


Lucky

Recommended Posts

mvp

Kao pobednik grupe A, OG je mogao da bira svog sledećeg protivnika, između MVP Phoenix i Newbee. U tom momentu, činilo se očigledno, da je MVP Phoenix bolji izbor. Negde usput, stvari su pošle naopako za OG.

MVP Phoenix je poznat po svom agresivnom stilu igranja, skoro kao timovi iz bivših ruskih republika.Nestandardni izbor Phantom Assasin heroja i konstantan haotičan pritisak se pokazao kao prevelik zalogaj za OG u prvoj i trećoj rundi ove serije.

U drugoj rundi OG je kapitalizovao na neočekivanim greškama MVP Phoenixa i kontrolisao igru sa pravilnim korišćenjem Naga Siren ultimativne magije Song of the Siren. MVP Phoenix nije izdržao metodične napade evropskog tima, koji je uspeo da uzme jednu rundu.

Digital Chaos i Wings Gaming su imali veoma zanimljiv susret. Wings Gaming je birao neke nestandardne heroje, dalje povećavajući ukupan broj heroja izabranih na The International 2016.

U prvoj rundi Digital Chaos je počeo nemilosrdno. Alchemist je dobro farmovao dok je Axe kontrolisao tempo igre. Ovaj momentum je protraćen zato što nisu uspeli da ga konvertuju u zadatke na mapi. Iako sastavljen od puno talentovanih igrača Digital Chaos je podložan greškama u timskim borbama. Jedna takva greška ih je i koštala runde, pošto posle neuspešne timske borbe, kineski tim je bio brz ta kapitalizuje na istoj i uzme prvu rundu.

Druga runda je bila zanimljiva iz više pogrešnih razloga. Ne može se reći da je Digital Chaos nadigrao Wings Gaming. Pre će biti da Wings Gaming nije uspešno uspeo da izvede svoju skrivenu strategiju koja se krila iza izbora Pudge i Techies heroja.

Treća runda je počela sa impresivnom igrom IceIce na Chen heroju i Faith_bian na Centaur Warrunner. Već oko 10 minuta bilo je primetno da će kineski predstavnik pobediti u ovoj seriji.

Wings Gaming će igrati protiv MVP Phoenix u sledećoj rundi gornje polovine plejof tabele, dok će Digital Chaos igrati eliminacioni meč protiv LGD Gaming.

OG će igrati eliminacioni meč protiv TNC Pro Gaming u donjoj polovini plejof tabele.

2016-08-09 10_52_34-Dota 2 - The International

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...