Jump to content

Ek0p napustio Cloud9


kruko

Recommended Posts

Farewell Ekop

Poznati nemački Hearthstone igrač i strimer Jan “Ek0p” Palys, je juče zvanično napustio redove tima Cloud9, u kome je proveo više od dve godine svoje profesionalne Hearthstone karijere.

Ekop je jedan od igrača koga pratimo najduže na Hearthstone sceni, gde se nalazi još od 2013. godine i zatvorene bete. U svojoj karijeri ima 3 titule sa major turnira – Heroes of Cards 2014, HearthStats League Invitational i TakeTV Hearthstone Invitational.

Prvu put ga viđamo na velikim događajima tokom Fight Night serijala krajem 2013. i početkom 2014. kada je nastupao za tim Doge, koji je predvodio Artosis. Vrlo brzo je izgradio identitet Hearthstone “bad boy” lika, kome trash talk i otvoreno govorenje onoga što misli nikada nije bilo strano, i zbog toga ga je u nekim trenucima i publika pomalo zamrzela, ali je uvek bio zanimljiv za gledanje i u osnovi ipak dobar čovek.

Potvrdu o izlasku iz Clou9 Ekop je objavio preko svog Twitter naloga, dok je ubrzo i Clou9 izdao kratko saopštenje u kome priča o Ekopu kroz prizmu originalnog člana postavke Cloud9 Hearthstone tima, uz nezaobilazno “sve najbolje u budućoj karijeri”. Ekop trenutno nema zvaničnih planova za novi tim, pa je tako sada postao slobodan igrač.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...