Jump to content

Hearthstone Patch 5.2.2


kruko

Recommended Posts

Hearthstone patch

Sinoć je na battle.net klijente Hearthstone igrača nenajavljeno stigao patch 5.2.2 koji se pre svega pozabavio velikim problemima sa performansama koje su prijavljivali igrači na mobilnim uređajima, kao i još nekim manjim i većim, poznatim i nepoznatim bagovima.

Pre svega, ispravljen je problem koji je pojedinim igračima onemogućavao da uopšte pokrenu Hearthstone, pokazujući stalno neslavnu “Oops!” grešku.

Performanse na mobilnim uređajima su sada dovedene u red, pošto je prethodnih desetak dana kod igrača jedna od glavnih zamerki bila da je igra od poslednjeg patcha, kada je stigao Morgl, praktično neigriva na mobilnim uređajima zbog ogromnog pada u performansama, čak i na najkvalitetnijim mobilnim uređajima. Sa ovim patchom, kvalitet igranja bi trebalo da je vraćen u “normalu”.

Kada smo kod Morgl the Oracle hero skina, Šamanov Hero Power kada ga igrate sa Morglom je sada animiran kako treba.

Problem koji je dovodio do konstantog krešovanja igre na iPhone 6 uređajima, kao i na Mac računarima, bi sada takođe trebalo da je uklonjen.

Osim ovih ispravki, koje su verujemo donele olakšanje igračima, zanimljivo je i to da je primećen jedan string u kodu koji glasi “set_rotation_2016_free_packs” koji je do sada bio podešen na “none”, ali je sada ponovo aktiviran, baš kako je to bilo i u vreme promocije WotOG seta i podele besplatnih packova, tako da možemo uskoro da očekujemo i neku novu akciju u kojoj će igrači biti počašćeni besplatnim packovima.

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...