Jump to content

Battleriff $1000 Showmatch: Trump vs Amaz


kruko

Recommended Posts

battleriff amaz trump

Battleriff je nedavno osnovan sajt koji  funkcioniše kao platforma za duele između zainteresovanih igrača u različitim eSports naslovima, gde igrači mogu otvoriti naloge i pronaći protivnike koji žele da se takmiče protiv njih. Ukoliko žele, igrači mogu staviti pravi novac na svoje naloge, koji će koristiti kao ulog u borbama protiv drugih igrača ili za uplatu “upada” na otvorene turnire.

Kako je sajt još uvek u beta fazi, vlasnici se trude da često organizuju promo duele, pa ćemo tako večeras od 19h gledati dva igrača koji spadaju u jedne od najvećih i najpopularnijih Hearthstone strimera – Amaza i Trumpa.

Oni će odigrati jedan bo5 Hearthstone duel preko Battleriff platforme, a ulog u duelu je 1000 dolara. Osim samog duela, kao deo promo akcije, Battleriff će deliti 5x 20$ Battle.net gift kartice, kao i 10x 5$ Battleriff Gift kartice.

Duel možete pratiti večeras od 19h, kako iz ugla Amaza, tako i iz ugla Trumpa, pošto će se mečevi igrati na njihovim strimovima:

https://www.twitch.tv/amazhs

https://www.twitch.tv/trumpsc

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...