Highl1 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 videh danas ovaj tweet pa me zanima da isprobam nešto od ovoga. Za sada, Super Arcade Football deluje najkompletnije da može da se igra online, i da ima ljudi. Jel igrao neko, neki utisci?@gruja @Azdaja etc Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Sto mi to radis Perkane, jedva sam se skinuo sa new star soccera :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 jebeš to na telefonu, nema tu skilla Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Sociable radi Džon Her iz Senzibla, a ovaj Arcade je kao najbolji. Ima i onaj Kopanito, mada nije klon Sensija. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 Sociable deluje kul baš, ali neće još neko vreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 hajmo se okusat u arkadi?! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 mogli bi ovih dana, ja još nisam ispazario, a nemam valjan razlog :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 e okej je arkada, peglao sam je par dana pre nego sto sam otisao na poslovni put :D Ja sam za :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Čemu sve to kad može da se igra SWOS 96/97 preko neta? Što ne znači da neću probati Sociable sad u Kelnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Prethodni post je bio gejming forum varijanta posta "imam devojku". U potpisu, vaš vodič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Ih Vudi, nije net više tako ekskluzivna stvar da se čovek humblebraguje da ga ima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 7 hours ago, Lex said: Čemu sve to kad može da se igra SWOS 96/97 preko neta? Što ne znači da neću probati Sociable sad u Kelnu. hipsteri smo, jebiga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 Osim humblebraga da sam igrao Sociable Soccer protiv Jona Harea lično! OMG!!!111 (rezultat nije bitan, lopta je okrugla) Moram reći da mi se i sama igra dopala iako je razvoj na nekih 50%. Nema sudija, nema animacija posle postignutih golova, golmani su čudni, etc... Ali! Brzina i ludilo su tu. After-touch je tu. Atmosfera je tu. Baš je zabavno. Naročiito kad se igra 1na1. NA PRIMER PROTIV JONA HAREA!11 Može da se igra slično kao i Sensi, ali postoji i opcija sa dva dugmeta + sprintom. A interesantno je da na analognom sticku može da se kontroliše brzina trčanja igrača kog vodite. Sve u svemu, možda će me ovaj Sociable prijatno iznenaditi kad se pojavi. Mislim, već sada me je prijatno iznenadio. A mislim da lagano može bolje kad se upegla do kraja. Iz nekog razloga celog dana pevušim goal scoring superstar hero... Ne znam zašto. Možda zato što sam igrao Sociable Soccer protiv Jona Harea. Pričaću vam jednog dana kako je bilo. I to u OBE utakmice koje smo odigrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 jel ispazario neko sociable? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts