neshke Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Just now, -HogaR- said: Ljudi dobicete vas novac nazad,ne znam u cemu je poenta da spamujete topic koji je vezan za turnir? Mi ostali cemo ga igrati,i to je to :-) Ako ne moze 1 igrac vas,nadjete zamenu :-) Ako vam je vec do druzenja :-) Nije u pitanju novac uopste, necu da trazim zamenu i igram sa nekim drugim likom ako vec imam ekipu sa kojom sam vezbao i igrao neko vreme, samo zbog ovo turnira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocayo Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 @-HogaR- Nije uopste vezano za novac... Nzm sto se ti mesas, ne zelimo ni mi da se svadjamo al ono ispalo je fukasrski malo sve ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayDie Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 @-HogaR- nema potrebe da trazimo igraca kao zamenu jer hocemo mi kao ekipa da se druzimo i da steknemo jedno novo iskustvo jer smo poprilicno nova ekipa. A kao druga stvar pricamo sa Mladenom a ne sa tobom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Mesam se , jer spamujete topic za dzabe . Otvorite novi, ili spamujte jurica na skajp/steam :-) Ja se odjavljujem :-) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayDie Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 (edited) @-HogaR- Aj zdrao ... 1 minute ago, -HogaR- said: Mesam se , jer spamujete topic za dzabe . Otvorite novi, ili spamujte jurica na skajp/steam :-) Ja se odjavljujem :-) Aj zdrao @defuse To sto si rekao opet nije lepo ... Znaci on je normalan ja sam nenormalan? Edited July 10, 2016 by MayDie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 10, 2016 Author Report Share Posted July 10, 2016 6 minutes ago, MayDie said: @-HogaR- Aj zdrao ... Aj zdrao @defuse To sto si rekao opet nije lepo ... Znaci on je normalan ja sam nenormalan? Ne znaci, samo znaci da nisi na mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayDie Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 nisam , takva mi sorta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanm Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 I kakva ce situacija biti sada u grupi A ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted July 10, 2016 Author Report Share Posted July 10, 2016 10 minutes ago, juanm said: I kakva ce situacija biti sada u grupi A ? Javila mi se vec jedna ekipa tako da cemo njih ubaciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Djokabomba Posted July 10, 2016 Popular Post Report Share Posted July 10, 2016 Hogare za poslednji post i u pravu. ja sam se prvi prijavio sa ekipom da dodjem u ns i molio sam boga da prodjem samo grupe,a ne da idem da ostvojim tunrir,jer kao sto rekose momci bitna je zabava. A sto se tice tebe Jure rekao sam ti da si glup i reci cu ti opet da si jos gluplji sto uopste pokusavas da napravis bilo sta jer i sam znas da je uvek neko nezadovoljan zrebom,satnicom,grupom... umesto da kad si otkazao ns iskulirao sve i to je to,ti si uzeo da napravis ovo u pubu da ispadnes dobar covek,drug,mejt i ispao si jos veci kreten.... moj ti je savet batali sve dok je vreme,jer znas kako kazu NIJE SLOBA KRIV MI SMO GOVNA :D 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMAX Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 odlozen turnir, otisao juric na more, dobicete pare krajem godine oko svetog nikole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svoj1c Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Jurica na lomacu! Ne kapiram cemu ovo izdrkavanje pojedinaca, kao da ste vi pa jedini koji su pomerili neke planove ne bi li igrali turnir, svi su. Ja sam hteo da igram, pomerio sve obaveze, turnir otkazan. Na ovom "novom" ne mogu da ucestvujem zbog posla, pa sta sad treba da se izdrkavam na Jurica sto JA zamisli ne mogu da igram. Ko hoce (moze) igrace, ko ne bice mu vracen ufur i gotovo. Znam, nije ovde poenta u parama, kapiram ja da smo svi mi hteli da dodjemo na turnir da izblejimo i sve to, ali to sto vi ovde hejtujete coveka koji se trudi da ipak nesto ispadne iz celog ovog sranja nece nista promeniti. Jure burazeru, RCG ti je sve rekao. To ti je to kad su ti namere najbolje, ali ne moze kad smo govna pa ce se uvek naci neko kome ne valja nesto. GLHF svim ekipama na turniru. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 (edited) Juric vam je kriv i sto je danas 35 c . Alo bre ljudi, jel ste vi normalni?!Da li mogu ovi Srpski nadmeni sarani sto lupetaju da citaju sta pisu.To prezime Juric vam je uslo u glavu i vi ne gledate dalje kao konji.Covek iskulira sva sranja oko IGF-a organizuje posebno sve sam, i opet vam je kriv? Sada vam se ne svidjaju satnice,grupe,sta ti ja znam 500 stvari. Ako vam se ne svidja, uzmite svoj novac i ucutite.Nikad u zivotu nisam video da se neko cima toliko za nesto, pogotovo sto moze da se pravi lud i da ga boli patka. Slusam price po stimu,timspiku kao sto su "Necu da mu (Juricu) stavljam novac u dzep,on uvek namesta grupe"Ako vam se ne svidja,idite igrajte negde drugde,ali nemojte da pisete ovde svasta i da se bukvalno izdrkavate.Lepo je @Djokabomba rekao 15 hours ago, Djokabomba said: umesto da kad si otkazao ns iskulirao sve i to je to,ti si uzeo da napravis ovo u pubu da ispadnes dobar covek,drug,mejt i ispao si jos veci kreten.... moj ti je savet batali sve dok je vreme,jer znas kako kazu NIJE SLOBA KRIV MI SMO GOVNA :D I naravo za kraj.I ako uzima za sebe nesto minimalno, mozda i nista, ne znam iskreno ali u sustini treba da uzme.Nije lud da sve organizuje i ne uzme za sebe bar 50,100 e. Nece ni on da "radi na prazan stomak" @svoj1c rep+ Edited July 11, 2016 by ksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 @defuse Nemoj se cimas previse da objasnjavas gluposti svakome. Napisao si sta je i kako i zavrsi na tome. Ko hoce igrace( @-HogaR- je to lepo objasnio ) ko nece dobice pare nazad i zavrsio si pricu. Ako oni ne znaju da cene tvoj trud nemoj ni ti njihove budalastine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 (edited) I opet ista prica. Uvek ce biti neko kome ce nesto da smeta. To sto je Juric potrosio vremena, zivaca,novaca... to nikoga ne zanima. Bitno je da je on namestio grupe i da mu je neko stavio pare u dzep.... Jure Jure, ne bisere pred svinje. Over and out. Edited July 11, 2016 by nogga typo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lesibk2 Posted July 11, 2016 Popular Post Report Share Posted July 11, 2016 Moram da napisem da je sramota da kad vidite grupu odustanete,ja sam ispadao ceo zivot iz grupe i nikad nisam imao ekipu da osvojim turnir,pa sam dolazio na svaki. A za jureta svaka cast,jos bolje sto se igra u gamepubu...A i nijedna koliko sam video ozbiljnija (mislim na ljude koji dolaze na turnire stalno) nije otkazala niti ovde pljuvala nego samo oni koje niko maltene ni ne zna...tako da znas juricu za koga pravis turnir ... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 31 minutes ago, lesibk2 said: Moram da napisem da je sramota da kad vidite grupu odustanete,ja sam ispadao ceo zivot iz grupe i nikad nisam imao ekipu da osvojim turnir,pa sam dolazio na svaki. A za jureta svaka cast,jos bolje sto se igra u gamepubu...A i nijedna koliko sam video ozbiljnija (mislim na ljude koji dolaze na turnire stalno) nije otkazala niti ovde pljuvala nego samo oni koje niko maltene ni ne zna...tako da znas juricu za koga pravis turnir ... napokon da neko kaze ,uze mi recenice iz usta haha :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 1 hour ago, lesibk2 said: Moram da napisem da je sramota da kad vidite grupu odustanete,ja sam ispadao ceo zivot iz grupe i nikad nisam imao ekipu da osvojim turnir,pa sam dolazio na svaki. A za jureta svaka cast,jos bolje sto se igra u gamepubu...A i nijedna koliko sam video ozbiljnija (mislim na ljude koji dolaze na turnire stalno) nije otkazala niti ovde pljuvala nego samo oni koje niko maltene ni ne zna...tako da znas juricu za koga pravis turnir ... On 7/8/2016 at 0:17 AM, k1Ng0r said: Ocekivano, konfiguraciju niste mogli da izbacite ni 3 dana pred turnir, tu se videlo da nesto opasno smrdi, ovo je mozda i nesto najgore sto se do sad desilo kod nas (a u 2016 smo godini), izgleda da Srbiji nema pomoci. Pod ovim ne mislim na organiziciju samog cs turnira, vec tog festivala ali u svakom slucaju jedan veliki n/c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokabomba Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ako bude trebala da se popuni rupa jure mozemo da napravimo neki mix cisto da se odigra lepo taj quali i ovako grupu necu proci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slypire Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 2 hours ago, lesibk2 said: Moram da napisem da je sramota da kad vidite grupu odustanete,ja sam ispadao ceo zivot iz grupe i nikad nisam imao ekipu da osvojim turnir,pa sam dolazio na svaki. A za jureta svaka cast,jos bolje sto se igra u gamepubu...A i nijedna koliko sam video ozbiljnija (mislim na ljude koji dolaze na turnire stalno) nije otkazala niti ovde pljuvala nego samo oni koje niko maltene ni ne zna...tako da znas juricu za koga pravis turnir ... Pa dobro, eno i sad na ESL Kelnu isto mnogo ekipa cim su videli grupu, odustali, a da ne pricamo o organizacijama koje uveliko prave tuzbe za samu organizaciju posto su grupe isto bile namestene, tuga kakvih ljudi ima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 11 minutes ago, slypire said: Pa dobro, eno i sad na ESL Kelnu isto mnogo ekipa cim su videli grupu, odustali, a da ne pricamo o organizacijama koje uveliko prave tuzbe za samu organizaciju posto su grupe isto bile namestene, tuga kakvih ljudi ima ... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Moram da napisem da je sramota da kad vidite grupu odustanete,ja sam ispadao ceo zivot iz grupe i nikad nisam imao ekipu da osvojim turnir,pa sam dolazio na svaki. A za jureta svaka cast,jos bolje sto se igra u gamepubu...A i nijedna koliko sam video ozbiljnija (mislim na ljude koji dolaze na turnire stalno) nije otkazala niti ovde pljuvala nego samo oni koje niko maltene ni ne zna...tako da znas juricu za koga pravis turnir ... E lesi sledeci put kad budes pokvario komp oprosticu ti :-D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 12 hours ago, slypire said: Pa dobro, eno i sad na ESL Kelnu isto mnogo ekipa cim su videli grupu, odustali, a da ne pricamo o organizacijama koje uveliko prave tuzbe za samu organizaciju posto su grupe isto bile namestene, tuga kakvih ljudi ima ... 1 post 1 troll.. success rate 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Djokabomba Posted July 12, 2016 Popular Post Report Share Posted July 12, 2016 14 hours ago, slypire said: Pa dobro, eno i sad na ESL Kelnu isto mnogo ekipa cim su videli grupu, odustali, a da ne pricamo o organizacijama koje uveliko prave tuzbe za samu organizaciju posto su grupe isto bile namestene, tuga kakvih ljudi ima ... ti sigurno nemas jedan odigran turnir cim pises ovakve gluposti.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 16 hours ago, slypire said: Pa dobro, eno i sad na ESL Kelnu isto mnogo ekipa cim su videli grupu, odustali, a da ne pricamo o organizacijama koje uveliko prave tuzbe za samu organizaciju posto su grupe isto bile namestene, tuga kakvih ljudi ima ... Lik je jebeno pobedio! aaxxaxaxaxaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts