Jump to content

MayDie

Level 1
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About MayDie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @-HogaR- Aj zdrao ... Aj zdrao @defuse To sto si rekao opet nije lepo ... Znaci on je normalan ja sam nenormalan?
  2. @-HogaR- nema potrebe da trazimo igraca kao zamenu jer hocemo mi kao ekipa da se druzimo i da steknemo jedno novo iskustvo jer smo poprilicno nova ekipa. A kao druga stvar pricamo sa Mladenom a ne sa tobom .
  3. @defuse Znaci ti biras vreme koje tebi odgovara za turnir, nebitno je dal drugima odgovara. Ti si svojim postom proslim pokusao da nas spustis i ponizis sto nije ni malo lepo koliko god da smo mi dobri ili losi. Ovo je igra i sluzi za zabavu prvenstveno.
  4. @defuseto sto ti mislis da si profesionalac svaka tebi cast ... idi u Cologne pa igraj da te gledamo i da navijamo. Mi smo se prijavili da bismo se druzili a da l' bismo prosli grupe to je najmanje bitno.
  5. I ovde kolko ja znam nema osmine finala, malo ste se preracunali. Kad se grupe zavrse ide 1/4 finale ... Greska u bracketu
  6. Neko radi, neko muda ladi ... Ja ne razumem ovo majke mi
  7. Malo je glupo jer smo dosli dan ranije u novi sad. Da smo krenuli u nedelju ujutru ne bismo stigli na turnir. I eto sad sam stigao u ns da bih se vratio istog momenta. To je sve trebalo ranije da se sredi i da ne dolazi do zabune. A ukoliko se bude igrao odmah knockout bez grupa onda i ja ocekujem povratak novca jer ne zelim dati 6000 ako cu mozda odigrati jedan mec.
  8. Ja ne znam kako ce da reaguju drugi , super je sve , grupe su ravnopravno napravjlene samo mi je malo cudno da moramo svi igrati 3 meca za redom. Mislim da bi bilo u redu da imamo neku pauzu izmedju meceva.
×
×
  • Create New...