Popular Post Nikolasi Posted July 7, 2016 Popular Post Report Share Posted July 7, 2016 (edited) Ceo zivot mastam kako sam game developer. Nemam ni jednog prijatelja zato sto znam da prijatelje ne treba imati. Od pete godine sam cupao zanoktica na palcevima,ali sad sam prestao kako bih mogao da ucim sav proces oko pravljenja igara. Snimao sam klipove za YouTube kako bih sebi napravio posao. Od kad sam dobio prvi racunar 2004 uvek sam mislio da sve znam oko racunara ,ali od kada sam poceo da ucim iz digitalnih knjiga koje se nalaze na internetu ,shvatio sam da ne znam nista. Uplasen za sudbinu svoga zivota,poceo sam po ceo dan da citam knjige o C#-u i pravljenju igara i da koristim mozdane celije kako bih razumeo ono sto citam. Potreban mi je neko ko isto zeli da pravi igre.Tacnije po ceo dan da radi tj.pravi igre.Zato sto ovaj posao zahteva maksimalnu posvecenost. Radimo zajedno preko interneta. Zainteresovani neka mi se jave na privatnu poruku. Edited July 7, 2016 by Nikolasi 9 https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 "Nije sramota ne znati sramota je ne hteti znati." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted July 8, 2016 Popular Post Report Share Posted July 8, 2016 jel si i dalje prevarant? 5 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 16 hours ago, Nikolasi said: Nemam ni jednog prijatelja zato sto znam da prijatelje ne treba imati. Od pete godine sam cupao zanoktica na palcevima,ali sad sam prestao kako bih mogao da ucim sav proces oko pravljenja igara. wat? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post 3LANCER Posted July 8, 2016 Popular Post Report Share Posted July 8, 2016 plot twist: zanoktice na tuđim palčevima 5 la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts