Jump to content

Team EnVyUs se ogradio od Trevora Martina


Recommended Posts

Team EnVyUs

Nakon čitavog skandala koji se ovog vikenda desio oko CS:GO skinova i sajtova za kockanje istih, vrlo brzo su krenule da na površinu isplivavaju razne konekcije i prljavštine, pogotovo o dvojcu odgovornom za mutnje radnje oko sajta Csgo Lotto, Tmartnu i ProSyndicateu.

Jedna od informacija koja se vrlo brzo pojavila u krugovima CG:GO zajednica jeste da je Tmartn jedan od vlasnika poznate eSports organizacije Team EnVyUs, informacija koja u svetlu novonastalih saznanja može veomo lako da ukalja ugled ovog uspešnog tima.

Osnivači tima, Mike Rufail i Tyler Thompson, su momentalno uvideli potencijale negativne efekte na reputaciju tima, pa su se ekspresno izjasnili o ovome jednim zajedničkim saopštenjem.

U saopštenju kažu da su i oni kao i svi ostali iznenađeni saznanjem da je Trevor (Tmartn) osnivač i vlasnik pomenutog sajta za kockanje sa CS skinovima, i da smatraju da u cilju potpune transparentnosti trebaju odmah javno da iznesu kakve su veze njihovog tima sa Martinom.

Rečemo je da on ima veoma mali vlasnički udeo u timu, koji datira iz vremena kada je Team EnVyUs imao samo Call of Duty sastav u svojim redovima. Taj udeo je dobio u zamenu za reklamiranje njihovog sadržaja na njegovom Youtube kanalu i generalno deljenje iskustva, kao uspešnog kreatora sadržaja.

Vremenom se tim više fokusirao na takmičanja i eSports, a manje na kreiranje sadržaja, tako da su i veze sa Martinom ostale tanje, ali je njegov udeo u vlasništvu ostao. Naglašeno je da on nikada nije imao udela u ikavom donošenju odluka i generalnom planu razvoja tima.

Celo zvanično saopštenje možete pročitati na sajtu tima EnVyUs, prateći OVAJ link.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...