shpanac Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Imam neko drustvo iz Republike Srpske, pa ih zanima jel mogu da udju sa Exit kartama kupljenim u Srbiji, za drzavljane Srbije? Ako neko ima iskustva ili ima neki info, hvala puno! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 (edited) karte kupljene u srbiji (a verovatno i ostale) apsolutno nikada ne kontrolišu. možeš da doneseš tuđu, svoju, nekoga suprotnog pola, nije bitno. ovo nije info iz organizacije već je tako otkad exit postoji tako da ne vidim razlog da se to menja... Edited June 29, 2016 by Doca 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Bravo macko, to mi kazi. Ovo je cisto jer je sad neki hype nastao zbog toga. Hvala, dajte jos infoa ako neko ima! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Ne, ne, cekaj... Ako se uzme vaucer na kom pise ime i prezime, ta osoba MORA da podigne narukvice i to obavezno sa licnom kartom. Moze da dodje sa nekim i posle pokazivanja dokumenta kaze da stave narukvicu na ruku te druge osobe. Ukoliko je kupljena obicna karta, tu nema nikakve provere, odmah stavljaju narukvicu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 čekaj, sad i mene zanima :D dva puta sam uzimao karte na kevino ime (jer sam plaćao njenom karticom) i nikad me niko nije cimao za legitimaciju kad sam išao po narukvicu, je l' to neko novo pravilo? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 (edited) Uzo devojci kartu sa njenim indeksom, i mora da pokaze legitimaciju pri preuzimanju jer je personalizovana karta. Ja uzo regularno i nije personalizovana moze da pokupi ko hoce. Prosle godine sam imao neke poklon karte koje istno nisu bile personalizovane. Jedino sto moraju da provere jeste da li si gradjanin Srbije, pa ponesi licnu. Edited June 30, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Ako neko prodaje jednu kartu za sve dane, neka pise u inbox. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 imam i ja jedno pitanje, da ne otvaram zaseban topik. Da li je potrebno da se uzme narukvica za kupljenu jednodnevnu kartu? (preko neta) poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 4, 2016 Report Share Posted July 4, 2016 40 minutes ago, dMan said: imam i ja jedno pitanje, da ne otvaram zaseban topik. Da li je potrebno da se uzme narukvica za kupljenu jednodnevnu kartu? (preko neta) poz ne Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts