Jump to content

CS:GO nije moguće poklanjati tokom ove Steam rasprodaje


Recommended Posts

csgo sad ct

Steam rasprodaje su najbolja prilika da nabavite igre oko kojih ste se dvoumili po 50% ili nižoj ceni, kao i da konačno nabavite taj CS:GO o kome bruji cela eSports komuna.

S obzirom da je upravo počela još jedna letnja Steam rasprodaja, Counter-strike je na sniženju i za svega 7 evra možete videti zašto je jedna od najpopularnijih igara danas. Međutim, ukoliko iz bilo kog razloga nemate mogućnost da sami kupite igru, tokom ove rasprodaje vaši prijatelji neće moći da kupe igru za vas. Ovo je do sada prva igra koju nije moguće kupiti kao poklon nekome tokom Steam rasprodaje.

Šta je razlog ovome? Kako je Valve izjavio, žele da novi igrači sebi kupe kopije i da na takav način raste komune. Ono što je realnost je zaustavljanje ”smurfovanja”, odnosno kupovine igre za alternativne naloge kojima bi maliciozni igrači imali pristup ukoliko varaju ili na bilo koji način krše pravila. Dosadašnje rasprodaje su to i pokazale, svaki put sa naglim skokom u broju varalica koje srećemo na kompetitivnim serverima, što je prvo dovelo do povećanja cene, zatim i do odluke Valve-a da je nikada više ne spusti na manje od 50% redovne cene i sada ovoga.

Nažalost, zato ne možemo da imamo lepe stvari.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...